24 Haziran’da Kahramanmaraş MHP birinci sıra adayı olan ve seçimde 109 bin oy olarak kazanan Aycan, önceki gün basın mensuplarıyla bir pastanede bir araya geldi. Burada bir açıklama yapan Sefer Aycan’ın AK Partiye yönelik: “Biz Ne Dersek Bundan Sonra O Olacaktır” sözüne MHP Genel Merkezinden jet yanıt geldi. Genel Merkezden yapılan açıklamada Aycan’ın Genel Başkan Yardımcılığından alındığı bildirildi. Detaylı açıklamayı ise MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin yapacağı öğrenildi.  Öte yandan iddialara göre Kahramanmaraş İl ve bazı ilçe teşkilatlarında görevden almaların süreceği bilgisine ulaşıldı.

AYCAN NE KONUŞMUŞTU

24 Haziran seçimleri sonrası parti teşkilatlarıyla bir araya gelen Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Sefer Aycan, “Türkiye’de MHP, kısacası biz ne dersek bundan sonra o olacaktır” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Sefer Aycan, 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği seçimlerinin gerçekleştirilmesinin ardından parti teşkilatlarıyla bir araya geldi. Kervan Han’da düzenlenen toplantıda parti teşkilatlarına seçim sürecindeki özverili çalışmalarından dolayı teşekkür eden Aycan, seçim sonuçlarını ve oluşan durumu değerlendirdi. Kahramanmaraş’ta daha fazla milletvekili çıkarmayı hedeflediklerini ve bu hedefin en az üç milletvekili olduğunu dile getiren Aycan, seçim çalışmaları esnasında da vatandaştan aldıkları tepkiler nedeniyle daha fazla umutlandıklarını söyledi. Kahramanmaraş’tan bir milletvekili çıkarmanın kendilerini üzdüğünü belirten Aycan, yaptıkları çalışmaların gelecek dönemlere umut verdiğini sözlerine ekledi. Aycan, ayrıca Mecliste oluşan son durumun MHP’yi kilit parti yaptığını ve bundan sonra ise MHP’nin imzası olmayan hiçbir tasarının TBMM’den geçemeyeceğinin altını çizerek, “Türkiye’de MHP, kısacası biz ne dersek bundan sonra o olacaktır” dedi.

Haber: Mustafa Kılınç 

Editör: Mahmut Beyaz