Bölgesini sosyal tesislerle donatan Dulkadiroğlu Belediyesi, sağlık hizmetleri konusunda da çalışma yaparak Ulutaş mahallesine aile hekimliği binası kazandırdı. Atıl durumda bulunan binayı yenileyen Dulkadiroğlu Belediyesi, bölge mahallelere de hizmet verecek olan sağlık merkezini hizmete açtı.
Sağlık merkezinde incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Necati Okay, İl Sağlık Müdürü Ali Nuri Öksüz ile birlikte sağlık merkezini gezdi. Vatandaşların da yoğun ilgi gösterdiği bu anlamlı ziyarette konuşan Belediye Başkanı Okay, mahallelerin her türlü ihtiyacını karşılamak için yoğun bir çaba harcadıklarını kaydetti.
Sosyal tesislerin ardından bu gibi projeler için de harekete geçtiklerini aktaran Başkan Okay, Ulutaş bölgesinin en önemli ihtiyacının sağlık konusu olduğunu kaydetti. Bu sebeple bölgeye sağlık merkezi kazandırdıklarını aktaran Başkan Okay, sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Bölgemizin her türlü ihtiyacını karşılamak adına çalışmalar yapmaktayız. Birçok mahallemizin acil sosyal tesis ihtiyacını gidermek adına önemli çalışmalar yaptık. Mahallelerimizde merkezler oluşturarak sosyal tesisleri bu merkezi alanlara inşa ettik. Bu alanlarda birden fazla mahallemiz sosyal tesis ihtiyacını gidermektedir. Bunun yanı sıra öncelikli hizmetleri olan mahallelerimiz için de çalışmalar yapıyoruz. Ulutaş mahallemizin yaz aylarında artan nüfusuyla birlikte bölgenin bir sağlık merkezi ihtiyacı olduğunu biliyorduk. Bu noktada mahallemizde bulunan bir binanın tadilatını yaparak sağlık merkezi haline gelmesini sağladık. İnşallah bu bölgedeki mahallelerimiz burada sağlık hizmetini alabilecekler. Ben mahallemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.”
Başkan Okay’ın ardından konuşan İl Sağlık Müdürü Ali Nuri Öksüz’de bu güzel hizmetinden dolayı Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay’a teşekkür etti.

Haber merkezi

Editör: Mahmut Beyaz