Dulkadiroğlu Belediyesi’nin bölgesinde oluşturduğu kurban satış noktasında tüm hazırlıklar tamamlanarak satışlar başladı. Kurban bayramının yaklaşmasıyla alana ilgi artarken, Belediye Başkanı Necati Okay’da incelemelerde bulundu. Hazırlıkları denetleyen Başkan Okay, vatandaşın ihtiyacına yönelik tüm çalışmaların yapıldığını söyledi.
Alanda bir de mobil kesimhanenin hizmet vereceğini dile getiren Başkan Okay, konuyla ilgili yaptığı konuşmasını şu şekilde sürdürdü: “Kurban Bayramı dolayısıyla vatandaşlarımızın bölgemizde kurban satın alma işlemini yerine getirmeleri adına geçici bir Pazar yeri oluşturduk. Yeni sanayi sitesinin arka kısmında olan bu alanımızda kurban satışlarımız geçen hafta itibariyle başladı. Bizler de burada hem kurban almak için gelen vatandaşlarımızın hem de satış yapan esnafımızın işini kolaylaştırmak adına elimizden geleni yaptık. Alanın düzenli ve disiplinli olması için Zabıta ekiplerimiz bu alanda görev yapmaktalar. Alt yapı konusunda tuvalet ve yol gibi ihtiyaçları önceden hazırladık. Yine alana hizmet edecek geniş bir otopark alanı için de çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Tüm hemşerilerimizi bu alana bekliyoruz. Bölgemize yakınlığı nedeniyle güzel bir alan.”
MOBİL KESİMHANE KASAPLAR ODASI İŞ BİRLİĞİYLE HİZMET VERECEK
Başkan Okay, kurban satış alanının aynı zamanda kesimhane olarak da hizmet vereceğini aktararak şunları kaydetti: “Daha öncede kullandığımız mobil kesimhanemiz de kurban kesim alanında hizmet verecek. Kasaplar Odası ile bu konuda bir protokol imzaladık. Kesim hizmetini onlar üstlenecekler. Bizlerde kurban satış noktamızda uygun bir alana mobil kesim hanemizi yerleştireceğiz. Vatandaşlarımız diledikleri takdirde bu kesim alanını da kullana bilecekler. Ben bu vesileyle tüm hemşerilerimin kurban bayramlarını tebrik ediyorum.”

Editör: Mahmut Beyaz