Türkoğlu ilçesi Kırmakaya Mahallesi’nin tanınmış ailelerinden Karabulut Ailesi Cuma günü başlayan Pazar günü sona eren ve her dakikası dolu, dolu geçen düğünde en mutlu günlerini yaşadılar.Emine ve Mehmet Karabulut’un yakışıklı oğlu Ahmet, hayatını Arzu ve Yusuf Karabulut’un güzel kızları Hatice ile birleştirdi.Karabulut Ailelerinin düğünü Cuma günü kurulan bölgenin tanınmış orkestrasının çaldığı oyun havaları ile başladı. Cumartesi ve Pazar günü de devam eden düğüne gelen misafirler gönüllerince eğlenme fırsatı bulurken, bu muhteşem düğüne de adeta şahitlik ettiler.Emine ve Mehmet Karabulut’un misafirlerle yakından ilgilenmesi dikkatlerden kaçmazken, düğüne gelenler çok mutlu oldu, gelmeyenler ise her dakikası dolu, dolu geçen düğünden mahrum kaldılar.

KONVOY’UN UCU BUCAĞI GÖRÜNMEDİ

Pazar günü sabahın erken saatlerinden itibaren oğlan evinde toplanan misafirler, ucu bucağı görünmeyen konvoy eşliğinde Türkoğlu ilçesinde bulunan kız evine gelini almaya gittiler.Gelinin baba evinden alınması ile birlikte aynı kalabalık Türkoğlu ilçesinde bir tur attıktan sonra bir ömür yaşayacağı Kırmakaya Mahallesi’ndeki evine getirildi.Burada gelin ve damadın dans etmesi ve daha sonra da çiftetelli oynaması davetliler tarafından büyük bir alkış yağmuruna tutuldu.

Evlenme çağına gelmiş birçok genç kız ve erkek de “Çok güzel bir düğün oldu. Son yıllarda böyle bir düğüne şahitlik etmemiştik. İnşallah bizim de düğünümüz böyle muhteşem olur” demekten kendilerini alamadılar.

DÜNYA ÜÇÜNCÜSÜ SEVİLAY DA DÜĞÜNE RENK KATTI

Paralimatik Dünya Yüzme Şampiyonasında Dünya Üçüncülüğü kazanarak Kahramanmaraş’ın ve Türkiye’nin gururu olan Sevilay Öztürk de, düğüne gelerek adeta misafirlerin ilgi odağı oldu. Düğün yerinde bulunan vatandaşların yakından ilgilendiği Sevilay adeta düğünün renkli siması oldu.

KARABULUT, “ÇOK MUTLU VE GURURLUYUM”

Düğün sonra açıklamalarda bulunan Mehmet Karabulut, “Çok mutluyum ve gururluyum. Bu mutluğu anlatmama kelimeler yetmez. Bundan önce bir kızımı gelin etmiştim, ondan da çok mutlu olmuştum. Ama evin tek oğlunu evlendirmek çok ayrı bir duygu. Allah Herkese böyle bir düğünle evlatlarını evlendirme nasip etsin. Bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan, akrabalarımıza, dostlarımıza ve arkadaşlarımıza, ayrıca uzaklardan gelip bizi yalnız bırakmayan misafirlerimize çok teşekkür ediyorum” dedi.

BU DÜĞÜNDE SİLAH ATILMADI

Öte yandan düğün başlamadan önce “bu düğünde silah atmak yasak” pankartına uyan ve hiç silah atmayan misafirlere de teşekkür eden Karabulut, Bizim mahalle de yapılan düğünlerde genelde de silah atılırdı, ben bir ilki gerçekleştirmek istedim ve bu düğünde silah atmak yasak pankartını astırdım. Düğünüme gelen misafirlerde silah atmadılar. Bu duyarlılıktan dolayı da tüm misafirlerime teşekkür ettiğini de söyledi.

Manşet Gazetesi olarak Ahmet ve Hatice çiftini tebrik eder bir ömür boyu mutluluklar dileriz.

Haber: Ahmet Güneçıkan

Editör: Mahmut Beyaz