KTB Yönetim Kurulu Başkanı Balsuyu açıklamasında şunları kaydetti: “Başkomutanımız, liderimiz sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde kahraman ordumuzun ülkemiz ve bölgemizin güvenliği için Afrin'e başlattığı Zeytin Dalı harekatının zaferle sonuçlanacağına inanıyoruz ve millet olarak yanlarındayız.

Kahraman Mehmetçiğimizin burnu kanamadan hedefine ulaşıp, bölge halkının güvenliğini ve huzurunu sağlayıp ülkemize geri dönmesi için dua ediyoruz. Allah askerimizin yardımcısı olsun. Tarihi şanlı zaferlerle dolu kahraman ordularımız her zaman mazlumun yanında hainin, soysuzun ve zalimin karşısında olmuştur. Kahraman ordumuzun Afrin'e yaptığı Zeytin Dalı harekâtında da mazlumları koruyarak zalim ve soysuz teröristleri ezmek için yola çıkmıştır. Allah muvaffak eylesin.

Milletimizin duaları ile Komutanlarımızın ve Mehmetçiğimizin feraseti ile tarihte olduğu gibi yine vardığı yerde mazlumu koruyup hainleri, zalimleri ve soysuzları ezerek adaleti tesis edecektir. Dualarımız Kahraman Mehmetçiğin zaferi içindir. Allah yar ve yardımcıları olsun.”

(LÜTFİ YIKAN)

Editör: Mahmut Beyaz