Kahramanmaraş Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KMESOB)’ne bağlı esnaf odalarının 4 yılda bir yapılan seçimlerinde sona gelinde. Bazı odalarda mevcut başkanlar güven tazelerken, bazı odalarda ise başkan değişikliğine gidildi. Büyük çekişmelere sahne olan seçimlerde sona yaklaşılırken, Kahramanmaraş Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nin seçimli Olağan Genel Kurulu ile seçim süreci tamamlanarak yeni bir döneme girilmiş olunacak ve seçimleri kazanan başkanların 4 yıllık çalışma süresi başlayacak. Yapılan seçimlerde başkan olarak göreve getirilen isimlere ‘Hayırlı Olsun’ ziyaretleri ise yoğun bir şekilde devam ediyor. Kahramanmaraş’ta bulunduğu süre içerisinde sık sık ziyaretler gerçekleştirerek yerinde bilgiler alan AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Uğur Dilipak, Kahramanmaraş Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KMESOB) Başkanı Ahmet Kuybu ve oda seçimleri tamamlanarak başkanlığa seçilen oda başkanlarını ziyaret etti. Ziyarette başkanlık koltuğunu koruyan ve yeni seçilen esnaf odaları başkanlarına hayırlı olsun dileklerinde bulunan Dilipak, oda başkanları nezdinde bütün esnaflara hayırlı işler diledi. Türk Silahlı Kuvvetleri’nin geçtiğimiz günlerde Afrin’de teröristlere karşı başlattığı harekat hakkında esnaflara bilgiler de veren Dilipak, askerlerimizin Afrin’den başarıyla çıkacağını ve teröristleri o bölgeden süpüreceklerini inandığını söyledi.

DEVLETİMİZİN YANINDA VE EMRİNDEYİZ”

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Uğur Dilipak’a ziyaretinden dolayı teşekkür eden Kahramanmaraş Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KMESOB) Başkanı Ahmet Kuybu ise yaptığı açıklamada, “Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği olarak ordumuzun, hükümetimizin ve devletimizin yanında ve emrindeyiz” dedi. Kuybu sözlerine şu şekilde devam etti, “Yüce Rabbimiz habibin Bedir’de sana şöyle yakarmıştı. Ya ilahi, şayet şu bir avuç inanan yok olursa yeryüzünde ibadet eden kimse kalmayacak. Ve melekler ordusu inmişti semadan. Bizde sana şimdi şöyle yakarıyoruz. Ya ilahi ülkemizi, milletimizi bölüp parçalarlarsa yeryüzünde zalime dur diyecek, mazlumlara destek olacak kimse kalmayacak. Müslümanların, mazlumların son ümidi olan bu milletin kahraman ordularına, melekler ordularınla yardım eyle. Hain emellerle bu ülkeyi bölmeye, bu milleti yok etmeye çalışanlara fırsat verme Allah’ım. Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği olarak ordumuzun ve devletimizin yanında, yardımında ve emrindeyiz” şeklinde konuştu.

Ziyarette AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Uğur Dilipak’a, AK Parti Onikişubat İlçe Başkanı Fırat Görgel’de eşlik etti.

(Haber: Ahmet GÜNEÇIKAN)

Editör: Mahmut Beyaz