Milletvekili Dilipak konuyla ilgili yaptığı açıklamada: “AK Parti hükümetlerimiz son on beş yıllık süreçte ülkemiz genelinde yapılmayanları yapmaya devam ediyor. Hükümetimizle birlikte AK Partili yerel yönetimlerimiz de hizmet konusunda büyük bir çığır açtılar. İlimiz genelinde olduğu gibi Dulkadiroğlu, Onikişubat ve Çağlayancerit ilçelerimizin sınırları içerisinde bulunan Bertiz bölgesi de büyük hizmetler almaya devam ediyor. Vatandaşlarımızca uzun yıllardır yapılması hayal edilen ve 1 Kasım seçimleri öncesinde söz verdiğimiz Bertiz bölgesindeki göletlerin yapımına başlanması bizleri memnun ediyor

45 Milyonluk Ağabeyli ve Başdervişli Göletleri 4700 Dekar Araziyi Sulayacak

Bertiz bölgesinde yapımına başlanan 40 Milyon TL maliyetli Ağabeyli ve 5 Milyon TL Maliyetli Başdervişli Göletlerinin tamamlanmasıyla birlikte bölgede 4700 Dekar arazi suya kavuşacak. Arazi yapısının engebeli olması nedeniyle sulu tarım yapmanın zor olduğu bölgede çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte göletlerden elde edilecek su kapalı sistemle çiftçilerimize arazilerine ulaşmış olacak. Böylece istihdamla birlikte çiftçilerimizin ekonomik refah seviyeleri de yükselmiş olacak. Bunu yanında Bertiz bölgesinin yol sorunu da Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyemizce çözülüyor. Yedikuyular üzerinden bağlanacak yeni yolun yapımına kısa sürede başlanmış olacak.

AK PARTİLİ VEKİLLER KAHRAMANMARAŞ İÇİN KOŞUYOR

Bizler AK Partili Kahramanmaraş Milletvekilleri olarak ilimizin ihtiyaçları doğrultusunda seçim döneminde söz verdiğimiz hizmetlerin yapılması için gerek yerel bürokrasi de gerekse Ankara’da taleplerimizi ve talep ettiğimiz yatırım ve hizmetlerin takibini işbirliği içerisinde takip ediyoruz. Şunun bilincindeyiz ki Kahramanmaraşlı hemşerilerimiz hizmetlerin en iyisine layıktırlar. Bundan sonra da Kahramanmaraş ve Kahramanmaraşlılar için koşmaya devam edeceğiz, vatandaşlarımızın gönülleri rahat olsun” dedi.

Haber Merkezi

Editör: Mahmut Beyaz