Arsan Center Laledan Düğün Salonu’nda gerçekleşen ve baştan sona renkli görüntülere sahne olan düğün merasimine; TBMM İçişleri Komisyon Başkanı AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç ve Milletvekili Mehmet Cihat Sezal, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın ile davetliler katıldı. Katılımın üst düzey olduğu düğün merasiminde çiftin nikâh cüzdanını AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Cihat Sezal verirken, düğün sahibi genç çift, mutlu günlerinde gönüllerince eğlendi.

Düğünde davetlilerle yakından ilgilenen KMBGC Başkanı ve Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Arslan Deveboynu, bu mutlu günde kendilerini yalnız bırakmayıp düğünlerine katılan tüm misafirlere teşekkür etti. Bugünün çok mutlu ve özel bir gün olduğunu belirten Deveboynu, “Cenabı Allah herkese böyle bir mutlu günü yaşatsın. Bugün çok mutlu bir gün. Tabii kız evladı olunca biraz daha zor oluyor. Ama bu Allah’ın takdiri. Evladı büyütüyorsun, seviyorsun ama sonuçta onunda kendi yuvasını kurması gerekiyor. Bugün düğünümüze teşrif eden herkese çok teşekkür ediyoruz. Hepsinin ayağına sağlık” dedi. Damat Hamit Çetin’in babası Mustafa Çetin ise duygularını, “Düğünümüze teşrif eden tüm misafirlerimize çok teşekkür ediyorum. Allah herkese böyle mutlu ve güzel bir gün yaşatsın” sözleriyle ifade etti.

Düğün sahibi damat Hamit Çetin, “Bu günümüzde bizi yalnız bırakmadıkları için misafirlerimize çok teşekkür ediyoruz. Gerçekten çok güzel bir gün oldu. Çok mutlu hissediyoruz” şeklinde konuştu. Şöhret Deveboynu’da “Misafirlerimize geldikleri için çok teşekkür ediyoruz. Gerçekten çok sağ olsunlar. Bu mutlu günümüzde bizi yalnız bırakmadılar. Rabbim her zaman böyle güzel günlerde mutluluk yaşatmayı nasip etsin” ifadelerine yerdi.

Deveboynu ile Çetin’in düğün merasimine konuk olan kent protokolü de birer cümleyle genç çifti tebrik etti.



İşte kent protokolünün düğün merasimi ile ilgili açıklamaları;

İNŞALLAH GENÇLER MUTLU OLUR”
AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili ve TBMM İçişleri Komisyon Başkanı Celalettin Güvenç
Aile Kurumu bizde çok önemli. Dolayısıyla toplumumuzun temel direği ailedir. Arslan Bey benim çok eski ve kadim bir dostum. İnşallah bu evlilikten güzel çocuklar olur. İnşallah gençler mutlu olur.

BİR ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR DİLİYORUM”
AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Cihat Sezal
Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Arslan Deveboynu Beyin kızının düğün merasimine katıldık. Ben evlenen genç çiftimize bir ömür boyu mutluluklar diliyorum. İnşallah vatana, millete hayırlı evlatlar yetiştireceklerdir. Hem genç çiftçimize hem de Deveboynu ailesine hayırlı olsun diyorum.

GENÇLERİMİZE CUMHURBAŞKANIMIZIN TAVSİYELERİNİ HATIRLATIYORUZ”
Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç
Özellikle evlilik çağı gelmiş gençlerimize sesleniyoruz; annelere, babalara sesleniyoruz; bu konuda lütfen acele edelim. Gençlerimize cumhurbaşkanımızın tavsiyelerini hatırlatıyoruz.

HER İKİ TARAFA DA HAYIRLI OLSUN DİYORUM”
Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek
Çiftimize ömür boyu mutluluklar diliyorum. İnşallah Cenabı hak hayırlı ve sağlıklı bir şekilde onlara uzun bir ömür nasip eder, mutluluklarını daim kılar. Her iki tarafa da hayırlı olsun diyorum.

İNŞALLAH RABBİM ONLARI BİR YASTIKTA KOCATIR”
Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay
Bugün Arslan Beyin kızının düğün merasimi için burada toplanmış bulunuyoruz. Genç çiftlerimize ömür boyu mutluluklar diliyoruz. İnşallah rabbim onları bir yastıkta kocatır. Bu düğün sayesinde de daha önce görmediğimiz birçok kardeşimizle bir araya gelme fırsatı bulduk.

AİLELERİMİZE SAADETLER DİLİYORUZ”
Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın
Özellikle düğünlerimizin bayram gününe denk gelmesi iki hayırlı işin bir araya geldiğini gösterir. Biz çiftlerimize mutluluklar diliyoruz. Güzel bir birliktelikle bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz. Ailelerimize saadetler diliyoruz. İnşallah mutlu olsunlar.

Haber: Emre AKKIŞ/Ahmet GÜNEÇIKAN

Editör: Mahmut Beyaz