Temelleri 1981 yılında Kahramanmaraş’ta Arslan Deveboynu tarafından atılan ve aradan geçen 37 yılda birçok başarı hikâyesi yazan Deka Grup, bugün kentin lokomotif firması olarak ticari hayatını sürdürüyor. Büyük ve orta ölçekli üreticiler için pazarlama ve dağıtımda çözüm ortağı olmak, teknolojinin en son gelişmelerini takip ederek pazarlama ile dağıtım organizasyonların da teknolojiden faydalanmak ve müşteri memnuniyeti açısından üretim, satış ile yönetimde kalite standartlarını en üst seviyede tutmak amacıyla hizmet politikasına yön veren Deka Grup, 1997 yılında iş ortaklığında başladığı Turkcell ile çok önemli işlere imza atıyor. Kayseri, Gaziantep, Malatya ve Şanlıurfa başta olmak üzere toplamda 10 ilin Turkcell Dağıtım Merkezi operasyonunu kontrol eden Deka Grup, ayrıca Kahramanmaraş’ta 9 Turkcell İletişim Merkezi mağazasıyla da tarih yazarak, Turkcell’in hem toptan hem de mağazacılık kısmında önemli bir misyon üstleniyor.

BAŞARILI ÇALIŞANLAR ÖDÜLLENDİRİLDİ

Başarılı çalışmalarına hız kesmeden devam eden Deka Grup’un Yönetim Kurulu Başkanı Arslan Deveboynu, Başkan Yardımcıları Abdullah Deveboynu ve Şahin Deveboynu, Haziran ayında belirlenen hedefi tutturan 7 Turkcell İletişim Merkezi mağazasının müdür ve personellerini Başkonuş Yaylası’nda bir araya getirdi. Oldukça renkli ve samimi görüntülerin kaydedildiği piknikte, başarılı performans gösteren mağaza müdürleri, kasa sorumluları ile personeller altınla ödüllendirilirken, canlı müzik eşliğinde hem oyunlar oynandı hem de halaylar çekildi. Mağaza müdürleri ve çalışanları futbol maçlarıyla stres atarken, oldukça çekişmeli geçen çuval yarışıyla da gönüllerince eğlenildi.

“HAZİRAN’DA BAŞARILI BİR PERFORMANS GÖSTERDİLER”

Düzenlenen buluşma ile ilgili açıklamalarda bulunan Deka Grup Yönetim Kurulu Başkanı Arslan Deveboynu, Deka Grup olarak birlik ve beraberliğe önem verdiklerini ve bu tür bulaşmaları belirli aralıklarla düzenleyerek çalışanlara moral depoladıklarını söyledi. Deveboynu, “Deka mağazalarımız olarak Haziran ayı hedeflerini tutturan 7 şubemizde çalışan mağaza müdürü ve personellerimizle birlikte hem bir piknik hem de bir eğlence programı düzenledik. Bir taraftan eğlenirken diğer taraftan da performanslarını değerlendirdik. Bütün personellerimize teşekkür ediyorum, ellerine sağlık Haziran ayında başarılı bir performans gösterdiler. Bizde arkadaşlarımızı onurlandırmak için Başkonuş Yaylası’nda bir program düzenleyelim istedik” dedi.

“HEDEFİMİZ TURKCELL’DE BÜYÜMEK”

Deka olarak Turkcell ile iş ortaklıklarının 3 kanalda oluştuğunu kaydeden Deveboynu, “Biliyorsunuz bizim Deka olarak Turkcell ile iş ortaklığımız 3 kanalda oluştu. Bir mağazacılık kanalı var. Bir toptan kanalımız var. Toptan kanalımızda 10 ilimizi yönetiyoruz. Bir de KTOOLS kanalımız var. Turkcell’in aksesuar tarafında da bir tedarikçiliğimiz var. Biz Deka olarak artık Turkcell ile iç içeyiz. Hedefimiz Turkcell’de büyümek. Daha iyi işler yapmak, daha başarılı olmak” ifadelerini kullandı.

BU TÜR ETKİNLİKLER BİZİM BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİ ARTIRIYOR”

Deka Turkcell İletişim Merkezi mağazaları koordinatörü Recep Bilgiç ise, “Haziran ayında mağazalarımız için belli bir hedef belirlemiştik, bu hedefi yakalayan mağazalarımızda çalışan müdürlerimiz ve personellerimizle Başkonuş Yaylası’nda eğlence programı düzenleyeceğiz demiştik. Toplam 9 mağazamızdan 7 mağazamız bu hedefi yakaladı ve başarılı bir ayı geride bıraktı. Deka Grup’un Yönetim Kurulu Başkanımız Arslan Deveboynu, Başkan Yardımcılarımız Abdullah Deveboynu ve Şahin Deveboynu’nun yanı sıra Turkcell Bölge Satış Yönetici Savaş Tuluk’nda katılımıyla güzel bir eğlence programı düzenledik. Yönetim Kurulu Başkanımız Arslan Deveboynu, personellerimizi tebrik etti, güzel oldu onlar adına. Canlı müzikler eşliğinde halaylar çektik, ayrıca bir ödül töreni düzenledik. Yarışma düzeyinde mağaza müdürleri ve kasa sorumluları için altın yarışmamız vardı. Altın kazanan arkadaşlarımıza altınlarını teslim ettik. Çeşitli etkinliklerle hem başarımızı kutladık hem de gelecek günler için moral depoladık. Bu tür etkinlikler bizim birlik ve beraberliğimizi artırıyor bu da performansları etkiliyor. Ekibimize yeni katılan arkadaşlarımız da vardı, onlar da daha iyi tanıma imkanı buldular. Çalışmalarımıza devam edeceğiz, bu tür organizasyonlarımızı da sürdüreceğiz” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından ödül töreni gerçekleştirildi. Başarılı performans gösteren personeller ödüllendirilirken, ödül törenin ardından çeşitli etkinliklerle doyasıya eğlenildi.

(Haber: Tuğçe Kayar)

Editör: Mahmut Beyaz