Temelleri 1981 yılında Kahramanmaraş’ta Arslan Deveboynu tarafından atılan ve aradan geçen 39 yılda birçok başarı hikâyesi yazan Deka Grup, bugün kentin lokomotif firması olarak ticari hayatını sürdürüyor. Büyük ve orta ölçekli üreticiler için pazarlama ve dağıtımda çözüm ortağı olmak, teknolojinin en son gelişmelerini takip ederek pazarlama ile dağıtım organizasyonların da teknolojiden faydalanmak ve müşteri memnuniyeti açısından üretim, satış ile yönetimde kalite standartlarını en üst seviyede tutmak amacıyla hizmet politikasına yön veren Deka Grup, 1997 yılında iş ortaklığında başladığı Turkcell ile çok önemli işlere imza atıyor. Kayseri, Gaziantep, Malatya ve Şanlıurfa başta olmak üzere toplamda 10 ilin Turkcell Dağıtım Merkezi operasyonunu kontrol eden Deka Grup, Turkcell İletişim Merkezi mağazasıyla perakende de tarih yazarak, Turkcell’in hem toptan hem de mağazacılık kısmında önemli misyonunu üstleniyor.

"MUHTEŞEM BİR ŞEKİLDE ÇALIŞIYORLAR"

Bu kapsamda Deka Grup Turkcell ailesi, 2019 yılında edinilen başarıları taçlandırmak ve yılın stresini atmak için personeller, Turkcell Bölge Müdürleri, Satış Yöneticileriyle birlikte Başkonuş Yaylası’nda buluştu. Düzenlenen programa Deka Grup Başkanı Arslan Deveboynu, Başkan Yardımcısı Abdullah Deveboynu’nun yanı sıra Turkcell Güneydoğu Anadolu Bireysel Satıştan Sorumlu Bölge Müdürü Mehmet Yılmaz, Turkcell Bölge Satış Yöneticisi Savaş Tuluk, Turkcell Dağıtım Merkezi Müdürleri ile personeller katıldı. Oldukça güzel görüntülerin olduğu gece de başarılı performans gösteren mağaza müdürleri ile personeller ödüllendirilirken, Turkcell Güneydoğu Anadolu Bireysel Satıştan Sorumlu Bölge Müdürü Mehmet Yılmaz, Deka Grup firmasının Turkcell için çok önemli olduğunu söyledi ve ekledi: “Bu gün için başta Arslan Bey'e ve onunla beraber tüm DEKA ailesine çok teşekkür ediyorum. DEKA Grup personelleri için performansları tatmin edici cümlesi çok az kalır, gerçekten muhteşem bir şekilde çalışıyorlar.

"BÖLGEMİZİN YAKLAŞIK YÜZDE 55 İŞ HACMİNİ YAPAN İŞ ORTAĞIMIZ"

Gecede 2019 yılında ki sergilenen performansı değerlendirdiklerini belirten Yılmaz, "Hem 2019 yılını değerlendirdik hem de 2019 yılında ki başarılarımızı güzel bir gece ile kutladık. Başkanoş Yaylası'nda ki güzel hava ve bu samimi ortam çok güzeldi. Harika bir gece geçirdik" dedi. Yılmaz, "Yaklaşık 8 ile bakıyorum, bunlardan bir tanesi de Kahramanmaraş. En büyük iş ortağımız ise Deka Grup ve aynı zaman da TDM Teknoloji. Bölgemizin yaklaşık yüzde 55 iş hacmini yapan iş ortağımız. Bugün onlarla beraber hem 2019 yılını değerlendirdik hem de 2019 yılında ki başarılarımızı güzel bir gece ile kutladık. Başkanoş Yaylası'nda ki güzel hava ve bu samimi ortam çok güzeldi. Harika bir gece geçirdik. 2020 yılında stratejimiz ve planlarımızı belirledik. Bu gün için başta Arslan Bey'e ve onunla beraber tüm Deka ailesine çok teşekkür ediyorum. Deka Grup personelleri için performansları tatmin edici cümlesi çok az kalır, gerçekten muhteşem bir şekilde çalışıyorlar. Çok enerji dıolu birbirini seven ve yaptığı işten keyif alan insanlar. Zaten insanlar eğer yaptığı işten keyif alırsa o bir iş olmuyor, o bir hobi oluyor. Bunun devamında da başarı geliyor. Bu bağlamda çok iyi bir personel kadrosuna sahipler. Normalde yıl bir kez böyle gece düzenleyip yılı değerlendiriyorduk ama bugün bu geceleri 3 ay da bir yapmaya karar verdik" ifadelerini kullandı.

Haber: Alihan Kürşat

Editör: Mahmut Beyaz