Temelleri 1981 yılında Kahramanmaraş’ta Arslan Deveboynu tarafından atılan ve aradan geçen 37 yılda birçok başarı hikâyesi yazan Deka Grup, bugün kentin lokomotif firması olarak ticari hayatını sürdürüyor. Büyük ve orta ölçekli üreticiler için pazarlama ve dağıtımda çözüm ortağı olmak, teknolojinin en son gelişmelerini takip ederek pazarlama ile dağıtım organizasyonların da teknolojiden faydalanmak ve müşteri memnuniyeti açısından üretim, satış ile yönetimde kalite standartlarını en üst seviyede tutmak amacıyla hizmet politikasına yön veren Deka Grup, 1997 yılında iş ortaklığında başladığı Turkcell ile çok önemli işlere imza atıyor. Kayseri, Gaziantep, Malatya ve Şanlıurfa başta olmak üzere toplamda 10 ilin Turkcell Dağıtım Merkezi operasyonunu kontrol eden Deka Grup, ayrıca 9 Turkcell İletişim Merkezi mağazasıyla da perakende de tarih yazarak, Turkcell’in hem toptan hem de mağazacılık kısmında önemli misyonunu üstleniyor.


Bu kapsamda Deka Grup her Ramazan ayında geleneksel hale gelen iftar programlarına bu yıl bir yenisini daha eklerken Turkcell çalışanlarına özel iftar programı gerçekleştirdi. Özel İdare İş Merkezi zemin katında düzenlenen ve oldukça samimi bir ortamda yapılan iftar programına; Deka Grup Yönetim Kurulu Başkanı Arslan Deveboynu, Başkan Yardımcısı Abdullah Deveboynu, Yönetim Kurulu Üyesi Şahin Deveboynu, Turkcell Mağazaları Genel Koordinatörü Recep Bilgiç’in yanı sıra Turkcell personelleri ve şirketin değişik kademelerindeki müdür ile çalışanlar katıldı.

İftar programının ardından ise mağazasında üstün performans gösteren çalışanlar altın ile ödüllendirildi. İftar programı toplu hatıra fotoğrafının çektirilmesinin ardından son buldu.
Haber: Emre Akkış

Editör: Mahmut Beyaz