Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından, “Küreselleşme Karşısında Gençlerimiz; Şahsiyetin İnşaası” konulu panel düzenlendi. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal işler Daire Başkanlığı Kültür ve Turizm Şube Müdürlüğü’nce düzenlenen panel, Kahramanmaraş’ın Onikişubat İlçesi’nde bulunan 15 Temmuz Şehitler İmam Hatip Ortaokulu’nda gerçekleştirildi. Panele, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, AK Parti İl Başkanı Ahmet Özdemir ve Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal işler Dairesi Başkanı Cevdet Kabakcı’nın yanı sıra çok sayıda öğretmen ve öğrenci katıldı.

İNSANLIĞA KARŞI YAPILAN SALDIRILARA ÖNLEM ALMALIYIZ”

“Küreselleşme Karşısında Gençlerimiz; Şahsiyetin İnşaası” konulu panelde konuşma yapan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, “Küreselleşme karşısında gençlerimiz şahsiyetin inşaası konulu paneli şuana kadar katılmış olduğumuz en önemli programlardan bir tanesini ve bu önemli olan programı şuan gerçekleştirdik. Bugün dünyayı istila eden bir problem. Tüm dünyada, tüm değerleri yerle bir eden, İnsanları inaçlarından, değerlerinden, arındırmaya çalışan bir saldırı altındayız. Bu küreselleşmeyle beraber gelen bir saldırı. Burada buğun bu konu anlatıldı ve büyük tehlikeye karşı önlem alınmalı. Gelecekte ülkemize, maneviyatımıza ve insanlığa karşı yapılan saldırılara karşı sizlerde karşı duracaksınız bunu sizlerde anlatacaksınız” ifadelerini kullandı.

Prof. Dr. Mehme Akif Özdoğan’ın moderatörlüğünü yaptığı panele Ankara Üniversitesi’nden Prof. Dr. Murtaza Korlaelçi, Prof. Dr. Celal Türer, Prof. Dr. Gürbüz Deniz ve Ankara Yıldırım Bayazıt Üniversitesi’nden Yrd. Doç. Dr. M. Enes Kala konuşmacı olarak katıldı. Panel öğrencilerin sorularının cevaplanmasının ardından sona erdi.


 

Editör: Mahmut Beyaz