Kahramanmaraş’ta sporun gelişmesi amacıyla sorumluluk üstlenen ve hayata geçirdiği projelerle yakaladığı başarılarla adından söz ettiren Mustafa Dağlı, çalışmalarının meyvesini topluyor. Özellikle kurduğu Maraşgücüspor ile gerek Kahramanmaraş’ta gerekse de ülke genelinde kente kazandırdığı başarılarla gururlandıran Dağlı, Pazarcık Gençlik ve Spor İlçe Müdürü oldu. Çalışmalarını artık daha aktif bir şekilde Pazarcık’da sürdürecek olan Dağlı’nın hedefi ise yeni projelerle gençleri spora yönlendirerek kötülüklerden uzaklaştırmak.

BU İŞİN ÜSTESİNDEN GELEBİLECEK BİR DONANIMA SAHİBİM”

Pazarcık Gençlik ve Spor İlçe Müdürü olarak hedeflerini anlatan Dağlı, Pazarcık’ın bütün kurumlarıyla iş birliği içerisinde olarak önemli çalışmalar yapacaklarını belirterek, “12 yılı aşkın, amatör bir spor geçmişim var. Bununla beraber Beden Eğitimi Spor Yüksekokulu’ndan mezunum. Açık öğretimden de spor yöneticiliği okudum. Şu anda da yüksek lisansımı tamamlamak üzereyim. Bu işin üstesinden gelebilecek bir donanıma sahip olduğumu düşünüyorum. Pazarcık’la alakalı da ilerleyen günlerde Allah nasip ederse yaptığımız çalışmalarla çokça ilçemizin adını duyacaksınız. Kaymakamlığımızla, Belediyemizle, Spor İl Müdürlüğümüzle senkronize bir şekilde güzel çalışmalar ortaya koyacağız. Bütün vatandaşlarımızı bekliyoruz” dedi.

TESİSLERİMİZİ CIVIL CIVIL YAPACAĞIZ”

Pazarcık’da en büyük hedeflerinin tesisleri hareketlendirerek gençleri spora yönlendirmek olduğunu kaydeden Dağlı, “Pazarcık’taki hedeflerimizde tesisleri cıvıl cıvıl ve canlı yapmak var. Gençlerimizle, büyüklerimizle, çocuklarımızla tesisleri 7/24 dolu görmek istiyoruz. Vatandaşımızın spor yapmasını istiyoruz. Bununla ilgili proje üreteceğiz. 7/24 çay içmeye bile olsa tesislerimiz açık” ifadelerini kullandı.

(Haber: Tuğçe Kayar)

Editör: Mahmut Beyaz