Milletine hizmet yolunda yılmadan, bıkmadan, usanmadan, yorulmadan, şikâyet etmeden ilk günkü heyecan ve aşkla çalışmalarını sürdüren, dünyaya verdiği ders ile Türk milletinin duygularına tercüman olan Türkiye Cumhuriyeti’nin Cumhurbaşkanı, Başkomutanı Recep Tayyip Erdoğan, şuanda Kahramanmaraş'ta edeleriyle buluşuyor. AK Parti 6. Olağan İl Kongresi’ne katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, kongre ve mitingin yapılacağı Merkez Spor Salonu'na giriş yaptı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal'ın konuşmasının ardın kürsüye gelerek Kahramanmaraş halkına hitap edecek.

GÜNLER ÖNCESİNDEN HAZIRLIKLAR TAMAMLANMIŞTI
AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanlığı tarafından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın konuşma yapacağı salonda günler öncesinden gerekli tüm hazırlıklar yapılmıştı. Alanda geniş güvenlik önlemleri alınırken, olası bir olumsuzluğa karşı çevre illerden takviye emniyet mensubu da getirildi.

ERDOĞAN COŞKUSU DORUK NOKTADA…
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın salona girmesiyle birlikte coşku tavan yaptı. Sabırsızlıkla başkomutanını bekliyen Edeler, hem kongrenin yapılacağı salonu hem de miting alanını doldurarak bir kez daha Kahramanmaraş'ın Cumhurbaşkanının yanında olduğunu gösterdi.

HABER: AHMET GÜNEÇIKAN/MUSTAFA KILINÇ /EMRE AKKIŞ

Editör: Mahmut Beyaz