31 Mart’ta gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Seçimine sayılı günler kala çalışmalarına durmaksızın devam eden Cumhur İttifakı AK Parti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hayrettin Güngör, Onikişubat ilçesinde bulunan Dere Pazarı esnaflarını ziyaret etti. Esnafların yoğun ilgisi ile karşılaşan Güngör, sorunları ve talepleri yerinde dinledi. Esnaf ziyaretlerinde Güngör’e, teşkilat mensupları eşlik etti. Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Güngör, “Kahramanmaraş’a geleli 3 aydan fazla bir süre oldu. Esnaflarımızı, hemşerilerimizi, ilçelerimizi ve mahallelerimizi geziyoruz. Hamdolsun son derece sıcak bir karşılama var” şeklinde konuştu.

“SEÇİMİ İYİ BİR SONUÇ İLE KAZANACAĞIMIZDAN ŞÜPHEMİZ YOK”
31 Mart’ta gerçekleşecek olan Mahalli İdareler Seçimini iyi bir sonuç ile kazanacaklarını ifade ederek, hemşerilerine güvendiği söyleyen Güngör, şu şekilde konuştu; “Kahramanmaraş’a geleli 3 aydan fazla bir süre oldu. Esnaflarımızı, hemşerilerimizi, ilçelerimizi ve mahallelerimizi geziyoruz. Hamdolsun son derece sıcak bir karşılama var. Geçtiğimiz hafta günüde projelerimizi açıkladık. Hamdolsun o da çok büyük bir ilgi gördü. 31 Mart'ta hemşerilerimizin yüksek teveccühü ile inşallah seçimi iyi bir sonuç ile kazanacağımızdan hiç şüphemiz yok. Hemşerilerimiz her şeyin en iyisine layık. Gerek hükümet tarafından gerekse belediyelerimiz tarafından Kahramanmaraş’a yapılmış çok ciddi hizmetler var. İnşallah bizde bunların üstüne bir şeyler koyup şehrimizi daha ileri götürmeye çalışacağız.”

“CUMHUR İTTİFAKININ BU BİRLİKTELİĞİ SEÇİM İÇİN DEĞİLDİR”

AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi’nin Cumhur İttifakı adı altında ortaya çıkan birlikteliğinin sadece bir seçim birlikteliği olmadığına vurgu yapan Güngör, “15 Temmuz ile bir birliktelik ruhu ortaya çıktı bu ruh ile ortaya bir de Cumhur ittifakı çıktı. Ben Cumhur ittifakı adayıyım. Bizim bu birlikteliğimiz seçim için değildir.  Türkiye’nin geleceği ve bekası konu olunca siyaseti bir tarafa bırakan iki liderin basireti ile milletimizin gönlünde oluşmuş bir birliktelik olduğunu ifade etmek istiyorum. 2 İlçemiz de Milliyetçi Hareket Partisi’nden cumhur ittifakı, 9 ilçemizde de AK Parti'den Cumhur İttifakı adayları mevcut. Ben partimizin teşkilatına da Milliyetçi Hareket Partisi'nin de teşkilatına son derece teşekkür ediyorum. Gerçekten birlik ve beraberlik içerisinde bu ruha yakışır bir şekilde sağ olsunlar destek veriyorlar. Kahramanmaraş'ta meclis üyeleri listeleri de ortak çıkarıldı. Programlar yer yer ayrı olsa da yer yer ortak da hareket ediyoruz. Kimliklerimizi muhafaza ederek birlik ve beraberlik içerisinde inşallah Cumhur İttifakı’nın ruhuna yakışır bir seçim süreci geçiriyoruz” diye konuştu.

“TÜRKİYE AK PARTİ HÜKÜMETLERİ İLE GELİŞTİ VE BÜYÜDÜ”

Yerel seçimlerin iradesinin milletin elinde olduğunu belirten Güngör, “31 Mart’ta bir yerel seçime gidiyoruz ve sürecim gittikçe yaklaşıyor. Türkiye birçok seçimi atlattı ama AK Parti hükümetleri için her seçim önemli oldu ve her seçimin ayrı bir anlamı oldu. AK Parti hükümetleri ile Türkiye gelişti ve büyüdü. Sorunlarımız birer birer çözülerek ilerlendi. Eksiğimiz yok mu? Tabiki de var. İnsanlık var olduğu sürece ihtiyaçlar ve istekler de olacak. Hükümetler de gerek yerel de gerekse merkezi idarelerde bunları çözerek daha ileriye gidecek. Türkiye bölgesinde büyük bir aktör ve güç olmaya devam ettikçe ve sizlerin iradesi yerel yönetimlerde tecelli etmeye başlayınca maalesef birileri de boş durmuyor ve bizim önümüzde engel olmaya çalışıyorlar” şeklinde konuştu.  

“CUMHUR İTTİFAKINA EN BÜYÜK DESTEĞİ VERECEĞİNİZDEN ŞÜPHEM YOK”
31 Mart seçimlerinden iyi bir netice alınması sonucunda Türkiye’nin 4 buçuk yıl seçimsiz, istikrarlı bir döneme gireceğine dikkat çeken Güngör, son olarak sözlerine şunları ekledi: “7 Haziran 2015 seçimlerini hatırlarsak orada bazı seçmenler öyle ya da böyle farklı bir tercih kullandılar. Türkiye’de istikrar çok önemlidir. O seçimde farklı oy kullanan seçmenlerimiz 1 Kasım 2015 seçimlerinde onu telafi ettiler. Bunun neye mal olduğunu biliyorsunuz. Bizim şu an ekonomimizde ufak bir daralma var ama önümüzdeki yerel seçim sonrası inşallah Türkiye’de 4 buçuk yıl seçim olmayacak. Kahramanmaraş’ımız geçmişte yaşanan seçimlerde en büyük desteği vermişti. Bu seçimde de sizlerin Cumhur ittifakına en büyük desteği vereceğinizden hiçbir şüphem yok. Bu ittifakın seçim sonucunda yüksek bir oranda seçimi kazanması 4 buçuk yıl ciddi bir istikrarın devam etmesi demektir.”

Haber: Tuğçe Kayar

Editör: Mahmut Beyaz