31 Mart’ta gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Seçimi çalışmalarının en aktif isimlerinden biri olan, hem ilçesinin merkezinde hem de kırsal mahallelerde gidilmedik yer bırakmayan Onikişubat Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Onikişubat Belediye Başkan Adayı Hanefi Mahçiçek, esnaf ziyaretlerine kesintisiz bir şekilde devam ediyor. Başkan Mahçiçek, bütün Ak Parti teşkilatları gibi esnaflar ve vatandaşlarla buluşuyor. Başkan Mahçiçek, geçtiğimiz gün ise Uzunoluk Caddesi ve Şekerdere Bulvarı’nda bulunan esnafları ziyaret ederek, sorun, talep ve önerilerini yerinde dinledi. Geride bıraktığı beş yıllık dönemde yaptığı çalışmaları da esnaf ve vatandaşlara anlatan Başkan Mahçiçek, 31 Mart yerel seçimleri için hem kendisine hem Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hayrettin Güngör’e hem de Cumhur İttifakı’nın diğer belediye başkan adaylarına destek istedi. Ziyaretleri esnasında babasının vefat ettiği yer olan dedesinin fırınını görünce duygulanan Başkan Mahçiçek, Kahramanmaraş’ta 10 yıl önce helikopterin düşmesi sonucu hayatını kaybeden Büyük Birlik Partisi’nin (BBP) kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu’nu da andı. Başkan Mahçiçek’e, AK Parti Onikişubat İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Gemci, Cumhur İttifakı Onikişubat Belediye Meclis Üyesi adayları ile teşkilat mensupları eşlik etti.

“KAHRAMANMARAŞ’IMIZIN İYİ BİR NOKTADA KATKI SAĞLAYACAK”

Kahramanmaraş halkının Cumhur İttifakı ve AK Parti’ye her zamankinden daha fazla destek vereceğine inandığını dile getiren Başkan Mahçiçek, “Sabah saatlerinden itibaren Uzunoluk ve Şekerdere Caddesi’ndeki esnaflarımızı ziyaret ediyoruz, hayırlı işler dileklerimizi iletiyoruz. Esnaflarımızın da bize karşı teveccühü ve yakınlığı fevkalade iyi düzeyde. Cumhur İttifakı’nın her yerde gücünü, ona olan desteğini hep beraber gözlemliyoruz. İyi bir konumdayız, Allah’a şükür Kahramanmaraş’ımız zaten AK Parti’nin de, Cumhur İttifakı’nın da hep yanında olmuş bir memleketimizdir. Dolayısıyla bu defa Cumhur İttifakı ile beraber bugüne kadar aldığımız sonuçların üzerinde iyi sonuçlar alarak, ülkemizin birliği, bütünlüğü ve geleceği için Kahramanmaraş’ımızın iyi bir noktada katkı sağlayacağını ümit ediyoruz. Allah’ın yardımıyla da çalışmalarımızda gördüğümüz tablo bu. İnşallah çok daha iyi, çok daha başarılı neticeler alacağız diye temenni ediyorum” dedi.

“KAHRAMANMARAŞ’IN HER NOKTASINI GEZMEYE GAYRET EDİYORUZ”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın istediği istikamette çalmadık kapı bırakmamaya gayret ettiklerini, seçim çalışmalarını Cumhur İttifakı kadar gayretli yürüten başka bir parti ya da ittifakın olmadığına dikkat çeken Başkan Mahçiçek, “Cumhurbaşkanımızın istediği istikamette mümkün mertebe çalmadık kapı, girmedik ev yada dükkan bırakmamaya gayret ediyoruz. Sadece biz değil, bütün milletvekillerimiz ve belediye başkan adaylarımızla beraber 8 ekip halinde Kahramanmaraş’ın her noktasını gezmeye gayret ediyoruz. İnanıyorum ki alanda da bizim kadar gayretli olan, aktif bir şekilde çalışan başka da parti yok. İnşallah bunların karşılığını da 31 Mart’ta alacağımıza inanıyoruz. Çünkü biz, başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere bu memlekete hizmet için çalışan insanlarız. Kahramanmaraş’ı daha güzel, daha yaşanabilir, özellikle kendi ilçemizdeki insanlarımızın daha rahat yaşayabileceği ortamlar hazırlamak, onların beğenilerine sunmak için gayret ediyoruz. İnşallah iyi sonuçlar alacağız diye düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

“YİĞİT İNSANLARIMIZIN GAYRETİYLE BUGÜNLERE GELİYORUZ”

10 yıl önce helikopterin düşmesi sonucu hayatını kaybeden Büyük Birlik Partisi’nin (BBP) kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu’nu da anan Başkan Mahçiçek, “Muhsin Yazıcıoğlu başkan gerçekten de Türkiye’nin yetiştirdiği önemli değerlerden birisiydi. Ama maalesef bir seçim çalışması esnasında, o müessif kazada şehit oldu. Davasını da dün akşam dinlemiştim, Yargıtay’daki duruşmada devam edecek. Vefatının ardından 10 sene olmuş ama henüz dava sonuçlanamamış. Bu ülke o kabil yiğit insanların, kahraman insanların, fedakar insanların, misyon sahibi insanlarımızın gayretiyle bugünlere geliyor. İşte bu ülke her zaman şehit veriyor. Fırat Kalkanı ve Zeytindalı harekatıyla da şehit veriyor ama maalesef seçimlerdeki müessif kazalarda da şehit veriyor. Muhsin Yazıcıoğlu başkanı bir defa daha rahmet ve şükranla anıyorum” şeklinde konuştu.

“HEM DUYGULANDIM HEM DE ÜZÜLDÜM”

Gezileri esnasında babasının vefat ettiği yer olan dedesinin fırınını da gördüğünü ve duygulandığını dile getiren Başkan Mahçiçek, “Uzunoluk Caddesi’ni gezerken rahmetli dedemin fırınını da gördük ayrıca rahmetli babamın da vefat ettiği yerdi maalesef. Bir harabe haline gelmiş, oradaki tabloyu görünce hem duygulandım hem de üzüldüm ama yapacak bir şeyde yok, kader bu. Kader çizgisi herkesi bir yere taşıyor, Allah’ın takdiri neyse o oluyor” açıklamalarında bulundu.

Başkan Mahçiçek, beraberindeki heyetle birlikte gün boyu esnaf ziyaretlerine devam etti.

(Haber: Ahmet Güneçıkan)

Editör: Mahmut Beyaz