31 Mart’ta gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Seçimi çalışmalarının en aktif isimlerinden biri olan, hem ilçesinin merkezinde hem de kırsal mahallelerde gidilmedik yer bırakmayan Onikişubat Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Onikişubat Belediye Başkan Adayı Hanefi Mahçiçek, esnaf ziyaretlerine kesintisiz bir şekilde devam ediyor. Sabah saatlerinde Odunambarı’na çıkarma yapan Başkan Mahçiçek, esnaflarla bir araya gelerek sorun, talep ve önerilerini dinledi. Başkan Mahçiçek’e parti teşkilatından çok sayıda isimde eşlik etti.

“TAŞIYICILARIMIZ İÇİN DONANIMLI BİR ALAN YAPTIK”

Ziyaretler sonrası açıklamalarda bulunan Hanefi Mahçiçek, Odunambarı’nda çalışan taşıyıcılar için yaptıkları dinlenme yerinin taşıyıcıların işlerini kolaylaştırdığını dile getirerek, “Partimizin Seçim Koordinasyon Merkezi’nin yapmış olduğu program çerçevesinde 8 ekip şeklinde ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. Bugün de mahrukatçılar ve biriketçilerimizin ekmek yedikleri, ekmeklerini kazandıkları alandayız. Buradaki esnaflarımızı ziyaret ediyoruz, hatırlarını soruyoruz, hayırlı işler dileğinde bulunuyoruz. Eksik ya da noksan var mı, yapmamız gerekenler neler onları da tespit etmeye gayret ediyoruz. Belediyemizin taşıcıyı arkadaşlarımıza yaptığı küçük de olsa donanımlı bir alan olan barınma yerindeyiz. Taşıyıcı arkadaşlarımız kış günü burada kaldırımlarda iş beklerlerdi, burada çok daha rahat bir ortamda iş bekleyecekleri bir alan oluşturduk. İnşallah biraz daha bakımlı hale getirilir, daha iyi bir şekilde buraları kullanırlar. Onları soğuktan, kaldırımların üzerinde iş beklemeden kurtarmış olduk” dedi.

“İNŞALLAH GÜZEL BİR DERS VERECEĞİZ”

Her geçen gün Cumhur İttifakı’na olan ilginin arttığını anlatan Başkan Mahçiçek, “Buradaki çalışmalarımızda da gördük ki Allah’a şükür hemşerilerimizin, esnaflarımızın, yani odunculukla, kerestecilikle iştigal eden meslek sahibi arkadaşlarımızın ve biriket imalatı yapan arkadaşlarımızın partimize ve Cumhur İttifakı’na ilgileri ve destekleri büyüyerek devam ediyor. Bundan da gayet mutluluk duyuyoruz. İnşallah Cumhur İttifakı 31 Mart akşamı çok iyi neticeler alacak ve ülkemizin birliğini, bütünlüğünü ve bizim mücadelemize karşı sıkıntı verecek ya da zarar verecek içerdeki ve dışardaki bu ülkenin gelişmesini istemeyenlere de İnşallah güzel bir ders verecek. Bu bağlamda bütün esnaf kardeşlerimize, mahrukatçılarımıza, biriketçilerimize hayırlı işler temennisinde bulunuyorum. Allah onların yardımcıları olsun” ifadelerini kullandı.

Başkan Mahçiçek, gün boyu esnafları ziyaret ederek, hayırlı işler dileklerini iletti.

(Haber: Ahmet Güneçıkan)

Editör: Mahmut Beyaz