Seçim çalışmaları kapsamında dur durak demeden yaklaşık olarak 4 gündür Yeni Sanayi Sitesinde bulunan esnafları tek tek ziyaret eden ve esnafların önerileri ve sorunlarını dinleyerek çözüm odaklı çalışan TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç, esnaf ziyaretleri ardından AK Parti Dulkadiroğlu ilçe teşkilat mensupları ile birlikte Cumhur İttifakı Dulkadiroğlu Seçim Ofisi’ni ziyaret etti. Ziyaret sırasında Milliyetçi Hareket Partisi Dulkadiroğlu İlçe Başkanlığına yeni atanan İlçe Başkanı Emrah Satıcı’ya hayırlı olsun dileklerini ileten Güvenç, “AK Parti Dulkadiroğlu ilçe teşkilatımızla birlikte Milliyetçi Hareket Partisi Kahramanmaraş Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Emrah Satıcı Beyefendiye hayırlı olsun ziyaretine geldik. Ziyaret vesileyle çok güzel bir görüşme gerçekleştirdik. Tüm Kahramanmaraş’ın hazır olduğu gibi Dulkadiroğlu’nun da seçimlere hazır olduğu bir kez daha görmüş olduk” diye konuştu.

“SANDIKLAR AÇILDIĞINDAN DULKADİROĞLU İLÇESİ TÜRKİYE’DE YİNE BİRİNCİ OLACAK”

31 Mart tarihine kadar Dulkadiroğlu ilçesinde Cumhur İttifakı adayı Necati Okay ile birlikte ayak basmadık yer bırakmayacaklarını söyleyen Milliyetçi Hareket Partisi Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Emrah Satıcı, “Sayın Vekilimiz Celalettin Güvenç’e ve AK Parti Dulkadiroğlu ilçe teşkilatına gerçekleştirmiş oldukları ziyaretten dolayı teşekkür ediyoruz. Cumhur İttifakı Kahramanmaraş’ımızda ve özellikle Dulkadiroğlu ilçemizde sandıkları patlatacak. Dulkadiroğlu bölgesinde Necati Okay başkanımız ve Dulkadiroğlu ilçe teşkilatı ile birlikte ayak basmadık, ziyaret etmedik yer bırakmıyoruz. 31 Mart akşamı Dulkadiroğlu ilçesi yine Türkiye’de birinci olacak” ifadelerini kullandı. 

CUMHUR İTTİFAKI İLE ŞER İTTİFAKININ BİR MÜCADELESİ VAR

Ziyaretten moral bulduğunu dile getirerek 31 Mart’ta gerçekeleştirilecek olan Mahalli İdareler Seçimleri’ne tüm Kahramanmaraş’ın olduğu gibi Dulkadiroğlu’nun da hazır olduğuna vurgu yapan Milletvekili Celalettin Güvenç, “AK Parti Dulkadiroğlu ilçe teşkilatımızla birlikte hem Cumhur İttifakı seçim ofisine hem de Milliyetçi Hareket Partisi Kahramanmaraş Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Emrah Satıcı Beyefendiye hayırlı olsun ziyaretine geldik. Ziyaret vesileyle çok güzel bir görüşme gerçekleştirdik. Tüm Kahramanmaraş’ın hazır olduğu gibi Dulkadiroğlu’nun da seçimlere hazır olduğu bir kez daha görmüş olduk. Bu seçimde Cumhur İttifakı ile şer ittifakının bir mücadelesi var. Bunu Kahramanmaraşlı çok iyi biliyor, Cumhur İttifakının iki partisinin gönüllüleri de çok iyi biliyor. AK Parti’nin AK kadroları ve Milliyetçi Hareket Partisinin ülkücü kadroları durumun öneminin farkında. Bu ziyaretten moral buldum. Kardeşlerime gayretli çalışmalarının devamını diliyorum ve teşekkür ediyorum. Başka Türkiye yok, başka Kahramanmaraş yok. Bizler yerli ve milli insanlarız. Gönlümüzde başka bir ülkenin sevdası yok. Dolayısıyla 31 Mart’ta ülke olarak bir destan yazacağız. Ülkemiz üzerine oynan bu kirli oyunları sandığa gömeceğiz. Bunun ayak sesleri şimdiden geliyor. Türkiye 31 Mart’tan itibaren 4 yıl 3 ay gibi seçimsiz bir döneme girecek. Bu da güven olarak istikrar olarak geri dönecek. Yeni bir sıçrama ve refah dönemini yakalayacağız. Ülkemizin dünya küresel ölçekte hak ettiği yere gelmesi gerekiyor. Bu kararlılıktayız ve bunu başaracağız” şeklinde konuştu.  

Güvenç, Milliyetçi Hareket Partisi Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Emrah Satıcı’yı ziyaretinin ardından Kervan Han’da Kahramanmaraş Ahşap İşleri Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Nedim Işık ve üyeleriyle bir araya gelerek, sektörün talep ve sorunlarını dinledi.

Işık, Güvenç’e ahşap oyma hediye takdim etti.

(Haber: Tuğçe Kayar)

Editör: Mahmut Beyaz