TÜMOSAN traktörleri Kahramanmaraş bölge bayisi tarafından çiftçilere yönelik tarla günü düzenlendi. Çiftçiler, tarla gününde istedikleri traktör modellerini test etme fırsatı buldu.
 
TÜMOSAN traktörleri Kahramanmaraş bölge bayisinin düzenlediği tarla günlerinde çiftçiler, Türkiye’nin tarım yıldızı ile hem tanıştı, hem de yarıştı.
Traktör ve dizel motor üretiminde 40 yıllık köklü geçmişiyle Türkiye’nin en önde gelen üreticileri arasında yer alan TÜMOSAN, Tarla Günü devam ediyor. Bu kapsamda şehrimizde TÜMOSAN traktörleri bölge bayisi tarafından çiftçilere yönelik tarla günü düzenlendi. Dulkadiroğlu ilçesi Erkenez mahallesinde bir arazide düzenlenen tarla gününde yöresel sanatçılardan Neslihan Baltacı ve Apocan’da sahne alarak davetlilere unutulmaz bir konser verdi. Tarla gününe katılan çiftçi vatandaşlara çekilişle altın ve çeşitli hediyelerde verildi. Etkinlikte, çiftçiler traktör modelleri hakkında bilgilendirilirken, traktörler ekipmanları takılı halde tarlalarda performans sergiledi. Çiftçiler, Tarla Günleri'nde istedikleri modelleri test etme fırsatı buldu.

BİR AY SÜRECEK OLAN ÖZEL İNDİRİMLERİMİZ VAR’
TÜMOSAN Kahramanmaraş Sorumlu Müdürü Sait Sulayıcı, 11 yıldır Güneş Galeri olarak TÜMOSAN bayiliğini yürüttüklerini kaydederek şöyle konuştu; “Bugün yeni traktörlerimizin çiftçilerimize denetimini gerçekleştiriyoruz. Bugüne özel bir ay sürecek olan özel indirimlerimiz var. TÜMOSAN olarak çiftçilerimizi teknik bilgileri alması için bayilerimize bekliyoruz. Müşterimize en iyi hizmeti sunmayı arzuluyoruz.”

TRAKTÖRLERİMİZİ TEST ETME FIRSATI SUNUYORUZ’
TÜMOSAN Çukurova Bölge Müdürü İlker Kamalı da, modeller hakkında çiftçilere hem bilgi verdiklerini, hem de ürünleri test etme imkânı verdiklerini kaydetti. Kamalı, “Türkiye’mizin traktörü olan en yerli traktörümüzün yeni versiyonunu tanıtıyoruz. "Her yıl düzenlediğimiz tarla günleri sayesinde Türkiye'nin dört bir yanındaki çiftçilerimize modellerimiz hakkında hem bilgi veriyor hem de traktörlerimizi test etme fırsatı sunuyoruz. Onlardan aldığımız geri bildirimler doğrultusunda tasarlayacağımız modellerimize yön vererek ihtiyaç doğrultusunda traktörlerimizi geliştiriyoruz. Bunun yanında etkinlik kapsamında düzenlenen hediyeli yarışmalar ile çiftçilerimiz hoşça vakit geçiriyor" dedi.
 
Konuşmalardan sonra TÜMOSAN fabrikasında üretilen ürünlerin tanıtımı yapılarak çitçilere özellikleri anlatıldı. Tanıtım programından sonra seçilen çiftçiler belirlenen traktörlerle Slalom yarışması yaptı. Daha sonra traktörlerin üzerine binen çiftçiler tarla sürüp traktörlerin özelliklerini anlamaya çalıştılar. Program çekiliş ile dağıtılan hediyeler ile son buldu.
Haber: Burhan Karagöz

Editör: Mahmut Beyaz