Milliyetçi Hareket Partisi 27. Dönem Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Dr. Fatih Mehmet Ceyhan, 24 Haziran Seçimlerine günler kala seçim çalışmalarını vatandaşlar ve esnafları ziyaret ederek sürdürüyor.

Kahramanmaraşspor Kulüp Başkanlığından istifa ederek 24 Haziran Seçimlerinde Milletvekili Aday Adayı olduğunu açıklayan Dr. Fatih Mehmet Ceyhan, vekil aday listelerinin açıklanmasıyla birlikte Kahramanmaraş'tan MHP 27. Dönem Milletvekili Adayı olarak 3. Sırada yer almıştı. Listelerinde açıklanmasıyla birlikte seçim çalışmalarını hızlandıran Ceyhan, sıkmadık el, çalmadık kapı bırakmıyor. Seçim çalışmaları kapsamında ilk olarak ilk olarak Türkoğlu ilçesini ziyaret eden Ceyhan, İlça Başkanı Mansur Metehan ile bir araya geldi. Buradan İlçe ve Kılılı Mahallesi esnaflarını ziyaret eden aday Ceyhan, partisine 24 Haziranda yapılacak olan seçimde destek istedi. Ceyhan’ın bir sonraki durağı ise Pazarcık İlçesi oldu. İlk olarak Pazarcık İlçesinde MHP Pazarcık İlçe Başkanı Yusuf Şahin ile görüşen Ceyhan, daha sonra ilçe teşkilatı ile birlikte Pazarcık İlçesi’nde bulunan esnafları tek tek ziyaret etti. Ziyaret sırasında sokaktan geçen, vatandaşlarla sohbet eden Ceyhan, 24 Haziran seçimlerinin önemine vurgu yaptı. Vatandaş ve esnaflarla istişarelerde bulunan Ceyhan, 24 Haziran'da ülkenin büyük bir seçimden geçeceğini ve bu seçimde vekillik için vatandaşlardan kendisine destek vermelerini istedi. Ayrıca meclise girdiği takdirde evini Ankara'ya taşımayacağını belirten Ceyhan, "Kahramanmaraşlı hemşerilerimi yalnız bırakmamak için ikamet yerim Kahramanmaraş olacaktır. Vatandaşlarımızda ülkesini seven, sayan, vatanı için canını korkmadan veren ülkücü hareketin bir mensubuna oy vermek için birebir görüşerek onlara durumu anlatıyorum" dedi.

“SIKMADIK EL, ÇALMADIK KAPI BIRAKMAYACAĞIZ”
Ceyhan, konuşmasının devamında şu ifadelere yer verdi: “Ülkemiz zor bir süreçte baskı her geçen gün artıyor. Siyasi manada istediğini elde edemeyen güçler başta ekonomi olmak üzere her koldan Türkiye'ye saldırıyor. Ülkemizin bekası tehlike de ve bu bilinçle Liderimiz Devlet Bahçeli, Her fırsatta bu vurgu ya dikkat çekiyor. Cumhur İttifakı ülkemizin güçlü istikrarı olacak. İki lider el birliğiyle bu zor sürecin üstesinden gelecek. Bizler de mecliste hem bu davaya hizmet edeceğiz hem de şehrimizin dört bir köşesinde aktif bir şekilde sorunların çözümü için çaba harcayacağız. Biz aday adaylığımız sürecinde de sahalara inmiştik. Yaklaşık 20-25 gündür sahalardayız. Bu seçim gerçekten vatanımızın birliği ve dirliği için çok ama çok önemli. Her zaman söylüyoruz; şehitlere vefa borcumuz var. Bu noktada biz sahalardayız. Cumhur ittifakına oy istiyoruz. Cumhurbaşkanlığı seçiminde Recep Tayyip Erdoğan’a ama milletvekili seçiminde kendi partimize oy istiyoruz. Bu ittifak gerçekten çok önemli. Vatandaştan çok güzel tepkiler alıyoruz. Vatandaşımızda bu seçimin önemli olduğunun bilincinde. Önemli olan birliğimiz ve dirliğimizdir. Bu noktada çalışmalara devam ediyoruz. Önceki gün Türkoğlu’ndaydık. Dün ise Pazarcık’taydık. Bizim kendimize belirlediğimiz yol şu; sıkmadık el, çalmadık kapı bırakmayacağız. Tüm adaylarımız şu anda her biri bir yerde. Onlarda aynı çalışmaları yapıyorlar. 23 Haziran gecesine kadar biz çalışmaya devam edeceğiz. Vatandaşlarımıza kendimizi anlatacağız.”

Haber: Hakan Aydın


 


 

Editör: Mahmut Beyaz