24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak olan genel seçimler öncesi aday adaylık başvuruları devam ediyor. Bu kapsamda geçtiğimiz hafta milletvekili aday adayı olmak için Kahramanmaraşspor Başkanlığı görevinden istifa eden işadamı Fatih Mehmet Ceyhan, MHP’den aday adayı olduğunu açıklamıştı. Ceyhan, geçtiğimiz günlerde MHP Genel Merkezine giderek aday adaylığı için resmi başvurusunu gerçekleştirmişti. Ceyhan ayrıca başvuru sonrası MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi de makamında ziyaret etmişti. MHP Genel Merkezi’ne yaptığı başvurunun ardından MHP Kahramanmaraş İl Başkanlığı’nda basın toplantısı düzenleyen iş adamı ve 4 yıl Kahramanmaraşspor’un Kulüp Başkanlığı görevini yapan Fatih Mehmet Ceyhan, sevenlerin yoğun ilgisi ve tezahüratlar eşliğinde 27. Dönem MHP Kahramanmaraş milletvekilliği aday adayı olduğunu bir kez daha açıkladı. Toplantıya MHP Kahramanmaraş İl Başkanı Ertuğrul Doğan, MHP Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Mustafa Akpınar ile çok sayıda partili katıldı.

HEDEFİM BU ŞEHRE HİZMET ETMEK OLACAKTIR”

Düzenlenen basın toplantısında konuşan Fatih Mehmet Ceyhan, “Bugün burada doğduğum günden beri içinde yaşadığım, yaşamak ve taşımakla şeref duyduğum ülkücü hareketin 27. Dönem milletvekili aday adayı olmak adına sizlerle burada toplandık. 2014 yılında sporla ilgilenen kardeşlerim bilecek, Kahramanmaraşspor PTT 1. Lig’den ciddi borçlarla bir alt lige düştü, yönetimi de Kahramanmaraşlı bile değildi. İstanbul’dan bir aileydi ve bu takımı kimse almamıştı. Biz yine milliyetçilik ruhumuz, sosyal değerlere olan inancımız ve şehrimize olan bağlılığımızı gösterebilme bilinciyle takımı yaklaşık 10 buçuk trilyonla devraldım. Ve dört yıldır da Kahramanmaraşspor kulüp başkanlığını yapmaktaydım. Ama şerefiyle, onuruyla bu davada olmak adına, sporu da siyasete karıştırmamak adına geçen hafta aday adaylığımdan dolayı Kahramanmaraşspor kulübünden etik olarak ayrılmak zorunda kaldım. Teknik bir mecburiyet yoktu ama bunu ahlaken olması gerektiğine inandık ve istifa ettim. Bundan sonra ki hedefimiz Kahramanmaraş’a, bu ülkücü davanın her zaman kahrını çeken bu kahraman şehre, şehrin bir çocuğu olarak, bu şehirde büyümüş bir kardeşiniz olarak hizmet etmek olacaktır. Bu noktada desteklerinize ve dualarınıza talibim” dedi.

24 HAZİRAN SEÇİMLERİ ÇOK ÖNEMLİ”

24 Haziran’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Genel seçimlerinin önemine de değinen Ceyhan, “Ülkemizin geldiği bu noktada, 24 Haziran seçimleri çok önemli. Etrafımızda ateş çemberinde bu seçimler çok önemli, bunu gerçekten bir fırsat bilelim ve hata yapmayalım. Bu dönemde gösterilecek olan milli duruş, şehitlerimize vefa, milletimize beka borcumuzdur. Bu vatan toprağı için şehit düşen şehitlerimiz var ve memleketimizin bekası ve geleceği var. Bu sorumluluğu biz de taşıyarak devamında da gençlere bırakmak adına bu milli duruşumuzu bozmadan bu seçimleri bu manada değerlendirelim” ifadelerini kullandı.

Editör: Mahmut Beyaz