Aday adaylığı başvurusunun son günü parti il binasında başvurusun yapan Göğremiş, önemli açıklamalarda bulundu. Uzun yıllar doktorluk yaptığı ve halkın nabzını ölçtüğünü belirten Göğremiş şöyle konuştu: “27. dönem vekil adaylığının son saatlerine doğru vatandaştan gelen talep üzerine bir bugün bu sürecimizi başlatacağız. Cumhurbaşkanımız da uygun görürse bu yükün altına sırt vermeye aday olacağız. Doktorum Afşin ve Kahramanmaraş ilimize çok hizmet ettim. Anlımızın akı ile yaptığımız görevimizi yaptıktan sonra işimiz çocuk hekimliğine özel bir hastanede devam etti”

NEDEN AK PARTİ

Eski ile yeniyi kıyaslayan Aday Adayı Göğremiş konuşmasını şöyle sürdürdü: “Neden AK Parti? Niçin AK Parti? AK Partinin yapacaklarını sayacak halim yok. 15 yıldır herşey meydanda. Neden AK Parti sorusuna temel iki nokta; AK Parti hareketi cumhuriyet tarihi boyunca ilk kez, insanımızı ve vatandaşı sistemin içine soktu. AK Parti gerçekten bir millet hareketi ve bunu da benim aldığım idari görevler, çevremizdeki kırsaldan gelen insanların, hem parti teşkilatlarında kamuoyunda da görebiliyoruz. Bu halk hareketi bir akamete uğramadan devam edecek. Daha önemli noktada AK PARTİ ile üzerimize serilen kül kalktı. İnsanlarımızın kendine güveni geldi.

ÇOK BÜYÜK BİR OLAY

Benim gözümdeki en büyük şey biz eskiden yabancılar ile maç oynarken bir gol attığımızda ‘Avrupa Avrupa duy sesimizi’ basit bir cümleyi bile oraya yollayan bir millet olmaktan çıktık çevremize, etrafımıza hükmediyoruz. Bu cumhuru reisimizin liderliğinde bu hareket yeni sistem ile beraber çok büyük bir hızla devam edecek. Bizimde amacımız yük olmaya değil yük almaya geliyoruz. Olurda görev verilirse çevremizde yaptığımız şeyleri göstereceğiz. Siyaset kolay iş değil. Allah yapana yardım etsin. Bizde karar aldık işin içine girdik. Bundan sonrası için çalışma zamanı. Allah utandırmasın inşallah”

Haber: Mustafa Kılınç

Editör: Mahmut Beyaz