Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu liderliğinde kurulan Gelecek Partisi Kahramanmaraş İl Başkanlığı’nda değişiklik yaşanmıştı. Buna göre Kurucu İl Başkanı Arif Gedemenli’nin görevi bırakması sonrası 3 Ekim’de Doğukent Beyazsaray Düğün Salonunda yapılan 1. Olağan Kongresinde tek liste ile seçime gidilmiş, partide İl Başkan Yardımcısı olarak görev yapan Muharrem Çevik, genel merkezinde takdiriyle aday gösterilerek İl Başkanı olarak seçilmişti. Kongre sonrası Çevik, mazbatasını Onikişubat ilçe seçim kurulu zabıt katibi Kadriye Bayırlı'dan teslim aldı. Mazbata töreninde Çevik’i Onikişubat İlçe Başkanı Cengiz Çiçek, Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Latif Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri yalnız bırakmadı.  Mazbata töreni sonrası gazetemize açıklamalarda bulunan İl Başkanı Çevik, “Biz günümüzü değil, geleceğimizi kurtarmak için yola çıktık” dedi.

“HİZMETLERİMİZİ AYRIM YAPMADAN SÜRDÜRECEĞİZ”
Kendilerinin Gelecek Partisi’nin neferleri olduğunu söyleyen Çevik, “Amacımız Kahramanmaraş’ın hak ettiği yerde olmasını sağlamaktır. Bunun içinde bu gediğin açılması gerek. Bu gediği ben ve benim ekibim açacaktır. Ben buna inanıyorum çünkü inanmak başarmaktır. Gelecek Parti’sinin devleti çok iyi yönetebileceğinden eminim. Kahramanmaraş halkını, taşını, toprağını seviyorum. Kahramanmaraş’ta tüm kesimleri benimseyerek ayrım yapmadan hizmetlerimizi sürdüreceğiz.

“ADALETLİ DAVRANMAK ŞİARIMIZ OLSUN”
Bizim memleketin çocukları vatan bayrak deyince kayıtsız şartsız canını malını ortaya koymuştur. Buna tarih bile şahittir.  Kurtuluş Savaşının kıvılcımlarını Kahramanmaraş’ta yakan Sütçü İmam’ın torunlarıyız. Neden mert insanların yaşadığı bu memleketimiz bu halde bunu sormak lazım. Dava arkadaşlarımızla birlikte yeni dönemde bu vurdumduymazlığın sebeplerini sormamız lazım. Buram buram Anadolu kokan tarihin sayfalarında onurlu bir şekilde yer alan bu kenti layık olduğu yere taşımak ve adaletli davranmak şiarımız olsun” ifadelerini kullandı.

Geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirilen seçimde kendini yalnız bırakmayan yönetim kuruluna ve dava arkadaşlarına teşekkür eden Çevik, ilçe teşkilatları ile birlik, beraberlik içerisinde çalışarak yola devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Haber: Burhan Karagöz

Editör: Mahmut Beyaz