Sık sık esnaf ve vatandaş ziyaretleri gerçekleştiren TBBM İçişleri Komisyonu Başkanı ve Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç, her daim halkla bir araya geliyor, sorunları yerinde dinliyor. Yaklaşık iki ay önce kentte yaşanan sel felaketi sonrası özellikle Derepazarı olarak bilinen alanda dükkânlar ve iş yerleri de sular altında kalmış, esnaflar büyük zarar görmüştü. Sel felaketinin ardından esnafların sorunlarını dinleyerek çözüm için gerekli adımların atılmasına vesile olan Güvenç, bir kez daha Derepazarı esnaflarını ziyaret etti. Esnaflarla hem bayramlaşan hem de esnafların son durumu yerinde gören Güvenç, gönderilen yardımlarla esnafların yaralarının sarıldığını görmekten mutluluk duyduğunu söyledi. Başkan Güvenç’e, AK Parti Onikişubat İlçe Başkanı Fırat Görgel ve yönetim kurulu üyeleri de eşlik etti.

“HEM BAYRAMLARINI KUTLADIK, HEM DE KUCAKLAŞTIK”

Ziyaretler sonrası açıklamalarda bulunan TBBM İçişleri Komisyonu Başkanı ve Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç, hem vatandaşlarla bayramlaştıklarını hem de esnaflarla kucaklaştıklarını söyledi. Güvenç, “Kahramanmaraş halkına müteşekkiriz, bunu girdiğimiz her ortamda söylüyoruz. AK Parti demek, millet demek, milletin hizmetkarı demek. Dolayısıyla alandan hiç çıkmıyoruz. Hamdolsun halkımızda gereken ilgiyi gösteriyor. Bugün de Onikişubat İlçe Başkanımız Fırat Görgel ve yönetici arkadaşlarımızla Derepazarı esnaflarını bir kez daha ziyaret edelim dedik. Malum sel felaketinden sonra buraya hep beraber gelmiştik, belirli destekler sağlamıştık. Tekrar geldik, halkımız toparlanmış, yaralar sarılmış, İnşallah bir ufak destek daha Ankara’dan sağladık, bu yardımlarımız da ulaşacak. Bu vesileyle geçmiş bayramlarını kutladık, kucaklaştık esnaflarımızla. Bir kere daha bütün hemşerilerimin geçmiş bayramını kutluyorum, gösterdiklerini ilgiye teşekkür ediyorum. Bizim işimiz millete hizmet, gücümüz millet. Bu Cumartesi günümüzü de Derepazarı’nda halkımızın yanında geçirmiş olduk. Bugün bana eşlik eden AK Parti Onikişubat İlçe Başkanımız Fırat Görgel ve yönetim kurulu üyesi kardeşlerime de teşekkür ediyorum, biz bir aileyiz, aile anlayış ve kardeşlik hukuk içerisinde hizmete devam ediyoruz” dedi.

“ESNAFLARIMIZIN DURUMUNU YERİNDE GÖRMEK İSTEDİK”

AK Parti Onikişubat İlçe Başkanı Fırat Görgel ise yaptığı açıklamada, “Bugün TBBM İçişleri Komisyonu Başkanı ve Kahramanmaraş Milletvekilimiz Celalettin Güvenç ile beraber Derepazarı esnaflarımızla hem bayramlaşalım, geçmiş bayramlarını kutlayalım istedik. Hem de başkanımızla iki ay önce gezdiğimizde aldığımız notlarımız vardı onlarla ilgili vatandaşlarımızın durumu nedir, ne değildir onu kontrol edelim istedik. Başkanımızın da söylediği gibi vatandaşlarımızın sel felaketinden dolayı ihtiyaçları karşılanmış. Ciddi manada bir memnuniyet de vardı, Allah’a şükürler olsun. Aynı zamanda başkanımıza da teşekkür ediyoruz ilk günden bu yana buranını esnafıyla, vatandaşlarımızla özel olarak ilgilenmişlerdir. Bugün de hem bayramlaştık, hem de dertlerini bir kez daha dinlemiş olduk” ifadelerini kullandı.

Güvenç gün boyu esnaf ve halk ziyaretlerine devam etti.

(Haber: Ahmet Güneçıkan)

Editör: Mahmut Beyaz