Müdür yardımcısı Zahide Karaköse, Anasınıfı Öğretmeni Sevgi Özyümlü, 3-I sınıf öğretmeni Şerife Atasoy, 4-I Sınıfı öğretmeni Selami Yüksekler ve 3- F Sınıfı Öğretmeni Emrullah Evsen’ den oluşan kadronun özverili çalışmalarıyla hazırladıkları tiyatro gösterisine ilgi ve katılım yoğun oldu. Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mustafa Yılmaz, Kahramanmaraş Şube Müdürü Ali Karaköse, Ali Tiyek, Ramazan Paksoy ,Ramazan Balkis, Dulkadiroğlu Şube Müdürü Yunus Haskılıç ve okul müdürlerinin katıldıkları program ulu önder Atatürk ve aziz şehitlerimiz için yapılan 1 dakikalık saygı duruşu ve ardından istiklal marşının okunmasıyla başladı. Okul Müdürü Bekir Güneşlice’nin günün anlam ve önemini belirten konuşması ile devam etti.

ÇANAKKALE YÜZBİNLERCE VATAN EVLADININ ŞEHİT DÜŞTÜĞÜ AMA ESARETE DÜŞMEDİĞİ YERDİR’

Okul Müdürü Bekir Güneşlice, “ Biz, bugün burada bir daha dönmemek üzere gidenlerin, tarihin yazdığı en gerçek, en şerefli kahramanlarını, Çanakkale Şehitlerini yad etmek üzere toplanmış bulunuyoruz. Hepinize hoş geldiniz der saygı ve hürmetlerimi sunarım. Çanakkale öyle bir savaştır ki dünya tarihinin yeniden yazıldığı yerdir. Çanakkale öyle bir savaştır ki, Türk askerinin savaşta bile düşman yaralılarına dostluk elini uzattığı yerdir. Çanakkale yüzbinlerce vatan evladının şehit düştüğü ama esarete düşmediği yerdir. Çanakkale öyle bir savaştır ki; yokluğun varlığı, maneviyatın maddiyatı, özgürlüğün sömürgeyi yendiği yerdir. Bu yiğit kahraman şehitlerimizi rahmetle, şükranla yad ediyorum” dedi.
Tiyatro gösterisini hazırlayan öğrencilerin sergiledikleri roller “Çanakkale Ruhu” nu tüm izleyicilere derinden hissettirdi.

Haber Merkezi

Editör: Mahmut Beyaz