Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Kadın ve Aile Şube Müdürlüğü’nün davetlisi olarak Kahramanmaraş’a gelen Rabia Christine, imam hatip liselerinde ve Kur’an Kursu öğrencilerine konferans verdi.

Sağlık ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Ayşe Taşkıran, Kadın ve Aile Şube Müdürü Ayşe Sofioğlu’nun da katıldığı konferans İklimi Hatun Kız İmam Hatip Lisesi’nde başladı.

Daha sonra sırası ile Necmeddin Erbakan Anadolu İmam Hatip Lisesi, Akşemseddin Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, Öğretmenler Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ile Şerife ve Yaşar Gölcü Kız Kur’an Kursu ve Sümeyye Kur’an Kursu öğrencilerine konferanslar veren Rabia Christine, İslam dini ile şereflendikten sonraki hayatından kesitler sundu.

Konferansların ardından Rabia Christine kendi yazdığı kitapları öğrenciler için imzaladı. Program sonrasında Sağlık ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Ayşe Taşkıran, Kadın ve Aile Şube Müdürü Ayşe Sofioğlu, Rabia Christine bir buket çiçek takdim ederek verdiği konferanslardan dolayı teşekkür ettiler.

Haber merkezi

Editör: Mahmut Beyaz