Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi 54. Kütüphaneler Haftası münasebetiyle düzenlediği futbol turnuvasının haricinde çeşitli etkinliklere devam ediyor. Bu hafta münasebetiyle en çok kitap okuyan okuyuculara plaket ve çeşitli ödüller verilirken, Aliya İzzetbegoviç Parkı gezdirildi.

Necip Fazıl Kısakürek Halk Kütüphanesi’nde düzenlenen ödül takdim töreninde bir konuşma yapan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Züver Çetinkaya, kütüphanelerin sadece ders çalışılan yerler olmaktan çıkarıp, gençleri birlik ve beraberlik içerisinde kaynaşma ve dayanışmayı sağlamak amacıyla çeşitli aktiviteler düzenlediklerini bu vesile ile de gençlerin kütüphanelere olan ilgilerini artırmayı hedeflediklerini söyledi.

Genel Sekreter Züver Çetinkaya ve Kütüphaneler Şube Müdürü Hakan Ceren, en çok kitap okuyan okuyuculara plaket ve çeşitli hediyeler takdim ederek başarılarının devamını dilediler.

Program, dereceye giren okuyucuların aileleri ile birlikte Aliya İzzetbegoviç Parkı’nın gezilmesi ve öğle yemeği ile sona erdi.

Haber Merkezi

Editör: Mahmut Beyaz