Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi engellilere yönelik hizmetlerine bir yenisini daha ekleyerek ‘Engellilerin İstihdamı’ konulu konferansa konuşmacı olarak Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Ali Yüce katıldı.

Programın açılışında kürsüye gelen Engelliler Şube Müdürü Mehmet Fatih Akşam, Engelliler Şube Müdürlüğü olarak kuruldukları günden bu yana engelli ve ailelerine hizmet verdiklerini ve vermeye de devam edeceklerini ifade ederek, engellilerin istihdamı konusunda çalışmalara devam ettiklerini söyledi.

Kültürpark Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen konferansta konuşan Çalışma ve İş Kurumu Müdürü Ali Yüce; Engellilere sunulan hizmetler, iş-Kur’a engelli kaydı, Engelli İşçi Çalıştırma Yükümlülüğü gibi konularda katılımcıları bilgilendirerek, yönetmelikler ve hükümler hakkında bilgiler aktardı.

Oldukça yoğun ilgi gösterilen konferansın sonunda Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Ali Yüce katılımcılardan gelen soruları da cevaplandırdı.

Program sonrası Engelliler Şube Müdürü Fatih Akşam, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Ali Yüce’ye bir buket çiçek takdim ederek sunduğu konferanstan dolayı teşekkür etti.

Haber Merkezi

Editör: Mahmut Beyaz