Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör Süleyman Çelebi Caddesi’nde başlatılan sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Güngör yaptığı açıklamada, “İlçelerde süren asfalt çalışmalarımızı bugün itibari ile merkezde de başlattık. Onikişubat ilçemizde çalışmalarımızın startını verdik.

Burada öncelikli hedefimiz şehrimizin altyapı standardını düşürmemek ve mümkün olduğu ölçüde geliştirme yönünde bir strateji izliyoruz” diye konuştu.

Kendi Asfaltımızı Üretiyoruz

Yol yapım ve onarım çalışmalarında kullanılan asfaltın tamamen Büyükşehir Belediyesi’nin üretimi olduğuna dikkat çeken Güngör, “Kendi asfalt şantiyemizde ürettiğimiz sıcak asfaltı yine kendi araçlarımız ve personellerimizle döküyoruz. Hemşerilerimiz müsterih olsunlar. Planlı ve öncelikli bir strateji üzerinde çalışıyoruz. Önümüzdeki süreçte gerek alt yapı gerek üst yapı konusunda bütün eksiklikleri bir bir gidereceğiz” ifadelerini kullandı.

Çalışmalara Teşekkür

Başlatılan çalışmalardan memnuniyet duyduklarını belirten Vadi Mahallesi Azası Ahmet Parlak, “Hem tozdan topraktan kurtulmuş olduk hem de mahallemize bir trafik düzeni geldi. Başkanımız Hayrettin Güngör’den çok memnunuz. Allah razı olsun. Yaptığı ve yapacakları hizmetlerin her zaman yanındayız ve desteklerimizi sonuna kadar vereceğiz” dedi. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığından yapılan açıklamada, Tekerek Yolu ve Ağcalı Yolu’nu Sümbüllü Bulvarına bağlamakta güzergahta sıcak asfalt çalışmalarının tamamlanmasının ardından yaya yolu ve aydınlatma çalışmalarının da yapılacağı bildirildi.

Editör: Mahmut Beyaz