Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Ramazan ayı münasebetiyle tüm hazırlıklarını tamamladı.

Osman Sayın Spor Salonu önüne kurulan İftar Çadırı’nda Büyükşehir Belediyesi günlük 2 bin kişiye iftar yemeği verirken aynı zamanda Şekerdere bulunan Aşevinde de günlük 1000 kişiye iftar yemeği verilecek.

Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Sosyal Hizmetler Şube Müdürlüğü bünyesinde görev yapan Mobil Mutfak Tırı, on bir gün boyunca birer gün ilçeleri dolaşacak ve günlük ortalama 2 bin 500 kişilik iftar yemeği dağıtacak.

Ramazan ayı dolayısıyla gıda paketlerini de dağıtan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tüm il genelinde 30 bin gıda paketini dağıtmaya devam ediyor.

Ramazan ayı etkinlikleri dolayısıyla Kültürpark’ı hazır hale getiren Büyükşehir Belediyesi oraya konuşlandırdığı kulübeleri sivil toplum kuruluşlarının hizmetine sunacak. Sahne kurulumu ve ışıklandırma dahil her türlü lojistik desteği sağlayan Büyükşehir Belediyesi, Ramazan Ayının manevi havasını halka yaşatmak adına Kültürpark’ta sivil toplum kuruluşlarınca gerçekleştirilecek etkinliklere ev sahipliği yapacak.

Kültürpark’ta 7 Haziran 2016 tarihinde başlayacak olan Ramazan etkinlikleri 1 Temmuz 2016 tarihine kadar devam edecek. Haber Merkezi

Editör: Mahmut Beyaz