Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında iki proje için protokol imzalandı.

Protokol imza töreninde bir kısa açıklama yapan İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Akkurt, büyükşehir belediyesini eğitim camiasının her zaman yanında yer aldığına ve bundan dolayı da müteşekkir olduklarını ifade ederek: “Biz büyükşehir belediyesinin eğitim alanında desteklerini her zaman gördük ve hala da görmekteyiz. Eğitim camiasına her zaman yakın olan ve her türlü desteği veren Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Fatih Mehmet Erkoç’a huzurlarınızda teşekkür ediyor saygılar sunuyorum. Büyükşehir Belediyemizin gerek eğitim, gerekse kültürel ve sanatsal anlamda yaptığı hizmetleri beğeni ile takip etmekteyiz ve bundan da mutlu olmaktayız. Böylesine anlamlı iki projenin de II. Kitap ve Kültür Fuarı’nda imza altına alınıyor olması bizleri fazlasıyla mutlu etmiştir. Sayın büyükşehir Belediye Başkanımıza ve ekibine bir kez daha teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum” dedi.

Daha sonra söz alan Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İbrahim Ulaş ise büyükşehir belediyesi olarak her zaman eğitimin yanında yer aldıklarını ve eğitim konusunda taşın altına el koymaktan çekinmediklerini ifade ederek: “İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzle bugün iki protokol yapıyoruz. Biri Kahramanmaraş Değerler Eğitimi Projesi bir diğeri ise Başarıyı Okulla Yakala Projesi. Her iki projemizde de İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzle ortak yürüteceğiz.

Hepinizin bildiği gibi bugün 24 Kasım Öğretmenler günü. Eğitim alanına hizmet verecek bu iki projenin protokol töreninin böyle bir güne gelmesinden dolayı mutlu olduğumu ifade ederek bütün öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyor saygılar sunuyorum” dedi.

Konuşmaların ardından karşılıklı imzalar atıldı. İmzaların ardından İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Akkurt, I. Kitap ve Kültür Fuarı’nın düzenlenmesi sırasında Ulaşım Hizmetleri Dairesi Başkanlığı ile Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’nın yaptığı hizmetlerden dolayı birer teşekkür belgesi takdim etti.

Milli Eğitim Müdürü Akkurt, eğitim camiasının her zaman yanında olan ve eğitime her zaman destek veren Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç adına da Teşekkür Belgesi ve plaketini Genel Sekreter İbrahim Ulaş’a takdim etti.
Haber Merkezi

 

Editör: Mahmut Beyaz