Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Özel Kalem Müdürlüğü görevine Türkoğlu’ndan hemşerisi olan Abdurrahman Bağcı’yı atadı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nde Daire Başkanı kadrosu ile 1 yıldır Özel Kalem Müdürlüğü yapan eski sendikacı Adnan Alagöz, Muhtar İşleri Daire Başkanlığına atanırken, yerine ise KSÜ kökenli ve aslen Türkoğlu'ndan Abdurrahman Bağcı getirildi.

ABDURRAHMAN BAĞCI KİMDİR?
05.04.1971 yılında Kahramanmaraş’ın Türkoğlu İlçesinin Yeşilyöre Mahallesinde doğdu. İlk ve orta eğitimini Türkoğlu’nda, Lise eğitimini Kahramanmaraş’ta tamamladı. Anadolu Üniversitesi AÖF Kamu Yönetimi Lisans Bölümünde okuyor. Askerlik görevini Ağustos 1992 yılında tamamladı. Memuriyet hayatına 1993 yılında Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi’nde başladı ve aynı fakültede 22 yıl bir fiil görev yaptı. Ağustos 2014 yılında Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Meclis ve Encümen Şube Müdürlüğü görevine atandı. Bu görevi sürdürürken 20 Kasım 2015 tarihinde Özel Kalem’ atanan Bağcı, evli ve iki çocuk babasıdır.



ADNAN ALAGÖZ KİMDİR?
1965 Yılında Kahramanmaraş'ta doğdu. İlkokulu Hartlap köyünde,orta öğrenimini  1983 yılında Kahramanmaraş İmam Hatip Lisesin de tamamladı.  Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesinden 1988 yılında mezun oldu. 1987 yılında Diyanet İşleri Başkanlığında göreve başladı ve 1989 yılında asteğmen olarak askerliğini tamamladı. 1990 yılında Milli Eğitim Bakanlığına geçerek 2010 yılına kadar öğretmen ve idareci olarak çeşitli okullarda görev yaptı. 2010 yılında Eğitim Bir Sen Kahramanmaraş Şube Başkanı oldu ve profesyonel olarak sendikacılığa başladı. 2014 yılı Ağustos ayına kadar Eğitim Bir-Sen şube başkanlığını ve Memur-Sen İl temsilciliğini yürüttü. Son dönemde Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyesi olarak görev yaptı. Çeşitli STK'larda gönüllü olarak çalışmalara katıldı. 24.07.2014 tarihinde KASKİ de Abone İşleri Daire Başkanı olarak görev yaptı. 24.10.2014 tarihinde Büyükşehir Belediyesi Özel Kalem Müdürlüğüne atanan ve bu görevini devam ettirirken 20 Kasım 2015 tarihinde Muhtar İşleri Daire Başkanlığına atanan Adnan Alagöz evli ve üç çocuk babasıdır.
Haber Merkezi

Editör: Mahmut Beyaz