Gönül verdiği MHP’den milletvekili aday adayı olmasının hemen ardından çalışmalara hızlı bir şekilde başlayan ve yaklaşık bir aylık süreçte dur durak bilmeden yoluna devam eden MHP Kahramanmaraş 27. Dönem Milletvekili Adayı Dr. Fatih Mehmet Ceyhan, ilçe ilçe mahalle mahalle semt semt gezerek genelde Cumhur İttifakı’na özel de ise partisine destek istemeye devam ediyor. Bu kapsamda sık sık esnaf gezisi yapan ve vatandaşlarla istişarelerde bulunan Ceyhan, seçim çalışmaları kapsamında bu kez Türkoğlu İlçesi’nin Beyoğlu Mahallesi’ni ziyaret etti. Ziyarette mahalle sakinleriyle iftar sofrasında bir araya gelen Ceyhan, 24 Haziran seçimlerinin sıradan bir seçim olmadığına vurgu yaptı.

TÜRKİYE CUMHURİYETİ İKİNCİ KURTULUŞ SAVAŞI MÜCADELESİNİ VERMEKTEDİR”
“Bugün Türkiye Cumhuriyeti ikinci kurtuluş savaşı mücadelesini vermektedir” diyen Ceyhan, sözlerinin devamında şunları kaydetti: “Bu savaşın şekli değişti, kriterleri değişti, formu değişti ama hedefi değişmedi. Aziz Türk Milletini yıkmak isteyen o zihniyet aynı yerinde duruyor ve aynı şekilde üzerimize saldırıyorlar ama bu Aziz Türk Milleti binlerce yıldır yaptığı gibi içinden çıkardığı kahramanlarla bu vatan hainlerini toprağa her zaman gömdü ve gömecektir. Bu seçimler bu zamana kadar geçirdiğimiz diğer seçimlerden farklı. Elinizi vicdanınıza koymanız lazım. Bu bir memleket meselesidir, önümüzdeki seçim basit bir seçim değil vereceğimiz oylar da basit oylar değil. Bugün Türkiye Cumhuriyet Meclis’inde PKK’yı temsil eden ben emri Kandilden alırım bunlara alışın, Apo’nun heykelini dikeceğiz, biz özerk Devleti getireceğiz diyen HDP’linin mecliste vekil sayısı 60 iken, bu vatan için canını veren, canını vermekten çekinmeyen, ölüme giderken, ölüme gider gibi değil de düğüne gider gibi giden bu vatan evlatlarını temsil eden MHP’nin milletvekili sayısı 35 önce bana sonra sizlere Cenabı Allah bunun hesabını sorar. Bugün vatana millete sahip çıkma günüdür. Gelin Vatanımıza sahip çıkalım.”

BU SEÇİMDE VATANI KORUMAK VE SAHİP ÇIKMAK İSTİYORUZ”
24 Haziran seçimlerinde vatanı korumak ve sahip çıkmak istediklerini ifade eden Ceyhan, “Bu düşünce, bu zihniyet vatanı seven çocukların suçu ise ben hepsinin adına söz veriyorum biz ölmeye devam edeceğiz. Biz ülkücüler pusuya, bombaya, her türlü hain saldırıya ve kalkışmalara karşı çelik gibi yürekleri ile dimdik duran ve yüreğindeki o yüce davayı en derinlerine kadar hisseden, manevi noktada Türk-İslam sentezi için çalışan, söz konusu vatan olduğunda bayrak olduğunda yerinde duramayan ve bunu kendi vücuduna nüfuz ettirmiş Vatan’ın gerçek evlatları olarak dünyevi hiçbir şeye tamah etmeden Peygamber efendimizin ‘’Vatan sevgisi imandandır’’ sözü ve bilge lider Dr. Devlet Bahçeli’nin ‘’mevzu Vatansa gerisi teferruattır’’ ilkesini kendisine benimseyen bir liderin kadrosu olarak bu seçimde bu vatanı korumak ve sahip çıkmak istiyoruz. Biz ülkücülerin Türk tarihi boyunca bir kızıl elma ülküsü vardır. Nedir bu kızıl elma ülkümüz? Tarihin her döneminde Türk milletini kendi menfaatleri doğrultusuna koyduğu büyük hedeftir. Bizlerin bugünkü kızıl elma ülküsü ise bu aziz Türk milletinin istikrar ve istikbalini sonuna kadar korumak ve Dünya milletleri arasında sözü çiğnenen değil sözü dinlenen yapmaktır. Allah bu yolda yar ve yardımcımız olsun. Sefer bizden zafer Cenabı Allah’tan” ifadelerini kullandı.

Haber: Emre Akkış

Editör: Mahmut Beyaz