2014 yılında “Artık hiçbirşey” eskisi gibi olmayacak diyerek yola çıkan Erkoç’a, yerli turistlerden büyük destek geldi. TURSAB heyeti ile görüşerek Kahramanmaraş’ı gezi programlarına ekleten ve gelen turistlerin hepsinin hayran kaldığı Kahramanmaraş’a bir hayranlıktan İstanbul’dan gelen Songül Keleş ve arkadaşlarından geldi.

KLASİK ANLAYIŞ DEĞİL MODERN ANLAYIŞ

4 yıl önce Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı olduğunda coşkulu bir kalabalığa Kahramanmaraş’ta yapılacağını anlatarak yola çıkan Erkoç, söylediği hizmetlerin yüzde 90’ına yakının yaptı. Hayal gibi duran tüm projeleri ekibi ile birlikte planlayan, tasarlayan ve yapan Erkoç, şehrini ilmek ilmek hizmetle işledi. Klasik Büyükşehir Belediye anlayışını bir kenara iterek her gün vatandaş ile makamında görüşen, şehri içen üniversite, sanayi ve tüm dinamikler ile bir araya gelen Erkoç, başlattığı her atağı başarı ile yaptı.

DÜĞÜN İÇİN GELDİM HAYRAN KALDIM

Bir düğün için şehre gelen Keleş, sokakların temizliği ve muntazam düzenine hayran kaldığını, Adana’yı çok pis bulduğunu ama Kahramanmaraş’ın çok temiz olduğunu söyledi.

Keleş: “ İstanbul’dan geldim. Adana’yı çok pis buldum onu söyleyeceğim. Temizliğini beğendim” dedi.

ŞEHRİ BÖYLE BEKLEMİYORDUM

Keleş’in arkadaşı ise: “İnsanları çok iyi. Çok misafirperver. Çok beğendim çok. Şehre ilk girdiğimizde de temizlik dikkatimizi çekmişti. Dondurma yiyeceğiz. Ama çok beğendim Kahramanmaraş’ı. Hiç böyle beklemiyordum” şeklinde konuştu.

Haber: Mustafa Kılınç-Ahmet Güneçıkan

Editör: Mahmut Beyaz