1927 yılından bu yana Kahramanmaraş’ta faaliyet gösteren ve sektörünün önde gelen noktalarından biri olan BP Sezal Petrol, kurulduğu ilk yıldan itibaren müşteri odaklı yaklaşımı ile yeniliklerin temsilcisi olmaya devam ediyor. Çağın gerektirdiği şartlara uymak ve müşteri beklentilerini karşılamak amacıyla, yaşam alanı haline dönüştürülen BP Sezal Petrol İstasyonu, çeşitli sosyal aktivitelere de ev sahipliği yapıyor. Dini ve milli bayramlar ile yılbaşı, Sevgililer Günü gibi birçok önemli günlerde müşterilerine çeşitli sürprizler yaparak gönülleri kazanmayı amaçlayan BP Sezal Petrol, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda ise çocukları unutmadı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel balonlarla süslenen BP Sezal Petrol’e gelen müşteriler çeşitli sürprizlerle karşılaştı. Çocuklar ise palyaço gösterisi ve aldıkları hediyelerle unutulmaz bir gün yaşadı.

“SADECE BİR BENZİN İSTASYONU DEĞİLİZ”

Organizasyon hakkında bilgiler veren BP Petrol Binevler İstasyonu yetkilisi Barbaros Sezal, sadece bir benzin istasyonu olmadıklarını, sosyal etkinliklere de önem verdiklerini belirterek, “BP Petrol olarak kuruluşumuzdan bu yana geçen sürede amacımız sadece bir benzin istasyonu çalıştırmak değil, sosyal etkinliklere de önem vererek gönüllere girmek. İstasyonumuzun Binevler Şubesi olarak da sosyal çalışmalara önem veriyoruz. Bu kapsamda birçok aktivite yaptık, en son Sevgililer Günü’nde bir organizasyona imza atmıştık. Bugün 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyoruz. Bugün de bir aktivite düzenledik. Bu aktivitede de amacımız gönüllere girmek. Aslında 23 Nisan, bir çocuk bayramı ama biz bunu birlik ve beraberlik günü olarak değerlendirip, birlik ve beraberliğe en fazla ihtiyacımızın olduğu şu günlerde kaynaşma günü olarak görüyoruz” dedi.

“BİRLİK VE BERABERLİĞİ ARTIRICI ÇALIŞMALAR YAPMALIYIZ”

Birlik ve beraberliğin önemine vurgu yapan Sezal, etkinliklerinin devam edeceğini belirterek, “Bu proje aslıda çocuklarımıza yönelik ama birlik ve beraberliğimizin artması için bu aktiviteyi biraz geniş tuttuk, tüm misafirlerimize küçük hediyelerimiz oldu. Çocuklarımıza güzel animasyon gösterileri, palyaço şovları düzenledik. Yakıt almaya gelen vatandaşlarımızdan gayet güzel tepkiler aldık, bilhassa da küçük çocuklardan. Zaten çocuklarımızın gönlünü fethedersek, büyüklerin de gönlünü fethederiz diye düşünüyorum. Çocuklar aldıkları hediyelerden, palyaçolardan ve animasyonlardan çok mutlu oldu. Bizlere değer vererek buraya gelen bütün misafirlerimize teşekkür ediyorum. Bundan sonraki süreçte yeni aktivitelerimiz devam edecek. Bu projelerimiz dışında, her biri kendi alanında uzman çalışanlarımız tarafından hizmet verilen yağ değişimi, oto yıkama, oto lastik, oto kuaför, 24 saat açık marketimiz ile müşterilerimizi memnun etmeye çalışıyoruz. Tüm Kahramanmaraş halkımızı BP Sezal Petrol’e bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

“ÇOCUKLARIMIZ İÇİN UNUTULMAZ BİR GÜN OLDU”

BP Sezal Petrol’den yakıt aldığı esnada sürprizlerle karşılaşan Mehmet Ali Tosun ise, “Bugün çok güzel bir gün oldu. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın resmi tatil olması dolayısıyla çocuklarımı lunaparka götürdüm. Sonrasında da yakıt almak için buraya geldim, burada da güzel sürprizle karşılaştık. Burada güzel bir animasyon gösterisi hazırlamışlar, balonlarımızı aldık, şekerlerimizi aldık. Biz de çocuklarımız da çok mutlu olduk. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

“HEPİMİZ İÇİN GÜZEL BİR GÜN OLDU”

Bir diğer yakıt alan müşteri Bilal Hayta da yaptığı konuşmada çocuklarıyla beraber güzel bir gün geçirdiklerini belirterek, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklarımıza hediye ettiği önemli bir bayram. Bayram nedeniyle tatil olmasını da fırsat bilerek çocuklarımızla eğlenceli zaman geçirmek için yola çıktık. Yakıt almak için BP Petrol’e geldik burada sürprizle karşılaştık. Burada çok güzel bir animasyon gösterisi vardı, çocuklarımıza balon ve çeşitli hediyeler verildi. Hepimiz için güzel bir gün oldu” dedi.

“HER GÜNÜMÜZÜN BÖYLE OLMASINI İSTİYORUZ”

Babasıyla birlikte yakıt almaya gelen ve palyaço gösterilerini izleyen minik Ayfer Tosun ise duygularını şu şekilde anlattı, “Bugün 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı. Okulumuz da tatil oldu, ailemizle lunaparka gittik, çok eğlendik. Atatürk’ümüz bize bu günü armağan etti, biz de kutluyoruz. Lunaparktan sonra yakıt almaya buraya geldik, günümüz daha da güzelleşti. Her günümüzün böyle olmasını istiyoruz.”

(Haber: Ahmet Güneçıkan-Tuğçe Kayar)

Editör: Mahmut Beyaz