31 Mart’ta gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Seçimi çalışmalarının en aktif isimlerinden biri olan, hem ilçesinin merkezinde hem de kırsal mahallelerde gidilmedik yer bırakmayan Onikişubat Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Onikişubat Belediye Başkan Adayı Hanefi Mahçiçek, esnaf ziyaretlerine kesintisiz bir şekilde devam ediyor. Başkan Mahçiçek, bütün Ak Parti teşkilatları gibi esnaflar ve vatandaşlarla buluşuyor. Başkan Mahçiçek, geçtiğimiz gün ise İsmet Karaokur Bulvarı ve Musatfa Or Caddesi’nde bulunan esnafları ziyaret ederek, sorun, talep ve önerilerini yerinde dinlerken, yeni dönemde bütün eksikliklerin tamamlanacağının sözünü verdi. Geride bıraktığı beş yıllık dönemde yaptığı çalışmaları da esnaf ve vatandaşlara anlatan Başkan Mahçiçek, 31 Mart yerel seçimleri için hem kendisine hem Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hayrettin Güngör’e hem de Cumhur İttifakı’nın diğer belediye başkan adaylarına destek istedi. Başkan Mahçiçek’e, AK Parti Onikişubat İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Enver Topçuoğlu, AK Parti Onikişubat İlçe Gençlik Kolları Başkanı Cemil Tuğrul Özdöşemeci, İlçe Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Meliha Şeyda Akçakale, Cumhur İttifakı Onikişubat Belediye Meclis Üyesi adayları ile teşkilat mensupları eşlik etti.

“AK PARTİ’DEN DAHA AKTİF ÇALIŞAN PARTİ YOK”

Ziyaretler sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Mahçiçek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın istediği istikamette çalmadık kapı bırakmamaya gayret ettiklerini söyledi. Seçim çalışmalarını AK Parti kadar gayretli yürüten başka bir partinin olmadığına dikkat çeken Başkan Mahçiçek, “Cumhurbaşkanımızın istediği istikamette mümkün mertebe çalmadık kapı, girmedik ev yada dükkan bırakmamaya gayret ediyoruz. Sadece biz değil, bütün milletvekillerimiz ve belediye başkan adaylarımızla beraber 8 ekip halinde Kahramanmaraş’ın her noktasını gezmeye gayret ediyoruz. İnanıyorum ki alanda da bizim kadar gayretli olan, aktif bir şekilde çalışan başka da parti yok. İnşallah bunların karşılığını da 31 Mart’ta alacağımıza inanıyoruz. Çünkü biz, başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere bu memlekete hizmet için çalışan insanlarız. Kahramanmaraş’ı daha güzel, daha yaşanabilir, özellikle kendi ilçemizdeki insanlarımızın daha rahat yaşayabileceği ortamlar hazırlamak, onların beğenilerine sunmak için gayret ediyoruz. Gezdiğimiz yerlerde esnaf kardeşlerimizle beraber Cumhur İttifakı’na olan ilgi Allah’a şükür fevkalade iyi düzeyde. İnşallah iyi sonuçlar alacağız diye düşünüyorum” dedi.

“1 NİSAN SABAHI TÜRKİYE DAHA GÜZEL OLACAK”

Cumhur İttifakı olarak siyaseti her zaman seviyeli bir şekilde yaptıklarına dikkat çeken Başkan Mahçiçek, “Bugün bizlerle beraber olan mesai arkadaşlarımıza, başta program koordinatörü Gül Çitil Okur hanım olmak üzere bizimle beraber çalışmalara katılan arkadaşlarımıza teşekkür teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki 1 Nisan sabahı Türkiye daha güzel olacak. Biz siyaseti her zaman seviyeli düşündük, seviyeli yapmaya çalıştık. Zaten neler yapılıyorsa bütün bunlar kamuoyunun bilgisinde. Biz Cumhur İttifakı ile iyi yerlere yürüyoruz” ifadelerini kullandı.

Başkan Mahçiçek, beraberindeki heyetle birlikte gün boyu esnaf ziyaretlerine devam etti.

(Haber: Ahmet Güneçıkan)

Editör: Mahmut Beyaz