Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) İçişleri Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç, Ramazan Bayramı dolayısıyla memleketi Kahramanmaraş’ta yoğun bir şekilde bayramlaşma programlarına katılıyor. Bayramın ilk gününde Kahramanmaraş Valiliği ve Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından organize edilen bayramlaşma programına katılan Güvenç, sonrasında ise Kahramanmaraş Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nı ziyaret ederek oda başkanlarıyla bayramlaştı. Ardından Çağlayancerit’e geçen Güvenç,  partisinin ilçe teşkilatı tarafından düzenlenen bayramlaşma programında teşkilat mensuplarının bayramlarını kutladı. Güvenç’in sonraki durağı ise doğup büyüdüğü Pazarcık oldu. Pazarcık’da yoğun ilgiyle karşılaşan Güvenç, Pazarcık Belediyesi tarafından organize edilen programda hem ilçe halkıyla bayramlaştı hem de sohbet etti. Kendisiyle bayramlaşmaya gelen hemşerileriyle tek tek bayramlaşan Güvenç, açıklamalarda bulundu.

“BAYRAM HAVASI DAHA BİR BAŞKAYDI”

Tüm Kahramanmaraşlıların Ramazan Bayramı’nı tebrik eden Güvenç, kentin her noktasında bayram havası yaşadıklarını söyledi. Güvenç, “Bütün hemşerilerimizin Ramazan Bayramını sizler aracılığı ile bir kez daha kutluyorum. Allah bu ülkeye huzur içerisinde, birlik ve beraberlik içerisinde bayramlar nasip etsin. Sadece Çağlayancerit ve Pazarcık’ta değil bayramın ilk günü sabah saatlerinde İl Valiliğimiz tarafından organize edilen bayramlaşma merasiminde de aynı samimiyet ve coşku vardı. Tabi Pazarcık ve Çağlayancerit’e gelince de bayram havası daha bir başkaydı. Bu beraberliği sağlayan bütün ilçe başkanlarımıza, belediyen başkanlarımıza, teşkilat mensuplarımıza ve değerli halkımıza minnet ve şükranlarımı sunuyorum. Allah herkesten razı olsun. Bizim insanımız dünyanın en iyi insanı, en iyi halkı ve her şeyin en iyisine layıktır. Günümüzde yeryüzünde böyle bir samimiyetle bayram kutlayan halklar pek kalmadı. Dikkat ederseniz bayram günlerinde kadın, erkek, yaşlı, genç, zengin, fakir herkes bir arada ve kaynaşmış bir durumda oluyor. Bu bizim inancımızın, geleneğimizin ve kültürümüzün bir gereğidir. Bu bayram gününde beraberliği yaşamanın mutluluğunu içimizde hissettik. İnşallah bu topraklarda ebediyen bu birlik ve beraberlik içerisinde geçen bayramlarımız devam eder” dedi.

“ALLAH BU BİRLİĞİMİZİ VE BERABERLİĞİMİZ DAİM EYLESİN”

Pazarcık Belediye Başkanı İbrahim Yılmazcan da samimi bir havada bayramlaşma programı gerçekleştirdiklerini dile getiren Yılmazcan, “TBMM İçişleri Komisyonu Başkanımız Sayın Celalettin Güvenç Bey bayramlaşma merasimi nedeni ile belediyemizi ziyaret etti. İlçe Başkanımız, yönetim kurulu üyelerimiz, teşkilat mensuplarımız ve değerli halkımız ile birlikte çok samimi bir hava içerisinde bayramlaşma töreni gerçekleştirdik. Sayın vekilimize bayram gününde aramızda olduğu için teşekkür ediyoruz. Allah bu birliğimizi ve beraberliğimiz daim eylesin. İnşallah birlik ve beraberlik içerisinde nice bayramlar görürüz” ifadelerini kullandı.

“ALLAH, BİRLİK VE BERABERLİK VERSİN”

AK Parti Pazarcık İlçe Başkanı Harun Eskigün ise birlik ve beraberliğin önemine değinerek, “İçişleri Komisyonu Başkanımız Celalettin Güvenç Bey’in katılımı ile Belediye başkanımı, teşkilat mensuplarımız, meclis üyelerimiz ve kıymetli vatandaşlarımız ile birlikte bayram programını iştirak ettik. Kıymetli hemşerilerimizin bayramlarını kutladık, onlarla bir araya geldik. Vekilimiz ve Belediye Başkanımız ile birlikte hemşerilerimizin sorun ve taleplerini dinledik. Allah birlik ve beraberlik içerisinde her zaman böyle günlere çıkmamızı nasip eylesin. Bayramlarımızın birlik beraberlik ve huzur içerisinde geçmesini cenabı Allah’tan niyaz ediyorum. Hepimizin de bildiği gibi önümüzde 23 Haziran tarihinde İstanbul Büyükşehir Belediye seçimlerim var. Ben orada yaşayan bütün vatandaşlarımızdan ülkemiz adına destek istiyorum. İstanbul adına önemli ve kritik bir noktadayız. Büyün vatandaşlarımızdan bu konuda sağduyu bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Celalettin Güvenç beraberindeki heyetle birlikte gün boyu bayram ziyaretleri gerçekleştirdi.

(Haber: Tuğçe Kayar)

Editör: Mahmut Beyaz