Mahalli İdareler seçimine 19 gün kala AK Parti teşkilatları ‘Önce Millet Önce Memleket’ düsturuyla çalışmalarına gece gündüz demeden devam ediyor. Bu kapsamda AK Parti Kahramanmaraş teşkilatları milletvekilleri, belediye başkan adaylarıyla beraber esnafı, vatandaşı ziyaret ederek, Cumhur İttifakı’na destek istiyor. Bu doğrultuda Ak kadrolar içerisinde ziyaretlerini yoğun bir şekilde sürdüren TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı Celalettin Güvenç, önceki gün olduğu gibi dünde Yeni Sanayi Sitesi esnaflarını ziyaret etti. Site içindeki esnafları tek tek gezen ve sorunları, sıkıntıları, talepleri dinleyen Güvenç, çözüm noktasında gayret gösterdi. Esnafların sorunlarını dinlerken diğer yandan da Cumhur İttifakı’na destek isteyen Güvenç, “Biz de bu beraberlik oldukça Türkiye’yi yıkamayacaklar. Dünyanın 5’ten büyük olduğunu herkese göstereceğiz” diye konuştu.

“ALLAH TÜM AK TEŞKİLATLARINI MİLLETİN GÜVENİNE LAYIK EYLESİN”

Seçim çalışmaları kapsamında gerçekleştirdiği ziyaretlerde yapmış olduğu gözlemler sonucu vatandaşların bir kez daha sandığa gidip AK Parti’yi seçeceklerine olan inancının tam olduğunu söyleyen Milletvekili Güvenç, “Partimizin verdiği görev çerçevesinde yine yeni sanayi sitesindeyiz. Esnafımızla ve insanlarımızla dertleşip sohbet ettik. Vatandaşımızda şunu gördüm, her geçen gün kararları sağlamlaşıyor. Bu milletin sağ duyusu, vatanperverliği, inancı ve imanı yenilmez.  Sandığa gidip bir kere daha AK Parti diyecekler. Buna yürekten inanıyorum. Belediye başkanlarımızı ve tüm Ak Parti teşkilatlarını Allah milletimizin güvenine layık eylesin. Milletimizin bu birliği ve beraberliği her türlü kötülüğün, olumsuzluğun üstesinden gelecektir. Bizim karşımızda bir yıkım ekibi var. Bir şey yapmayı vaat eden bir grup yok. Birçok şeye eleştirisel tavırlarla yaklaşan, gerçeğin dışında propaganda malzemesi yaparak bizleri yıkmaya, yıpratmaya çalışan bir grup var. Tam da burada bizim güvencemiz milletimizin sağduyusudur. İşçisinin, emekçinin, köylünün, çiftçinin sağduyusudur. Millet ile AK Parti arasında, Recep Tayyip Erdoğan arasında bir sevda var. Bazı vatandaşlarımız bu sevdaya uygun davranışlar olmadığına dair serzenişte bulunuyorlar. Sandığa gidip oy vereceğiz ama bazı hususları da düzeltin diye eleştiriyorlar. Her sevdada bu tür şeyler olur. Biz bu sevdanın gereğini yapacağız. Milletin bu sevdasına layık olacağız” dedi.

“CUMHUR İTTİFAKININ SANDIKTAN KAYIPSIZ ÇIKMASI LAZIM”

Cumhur İttifakının seçimi kazanması halinde ülkenin 4 yıl 3 ay seçim görmeyeceğini ve bu sürenin tüm Türkiye’yi her yönden refaha ulaştıracağını söyleyen Güvenç, “Seçimi kazanmamız halinde 4 yıl 3 ay seçim olmayacak. Bu iş adamı için güven demektir, ekonominin başındaki insanların önünü görerek çalışması demektir. Bu süre hepimiz için bir fırsat dönemi olacaktır. Bize karşı yapılan tüm bu saldırıları bu süre ile fırsata çevirmiş olacağız. Tüm bunların yegâne şartı sandıktan Cumhur İttifakının kayıpsız bir şekilde çıkmasıdır. Milliyetçi Hareket Partisine ömrünü vermiş Genel Başkan Devlet Bahçeli, “Memleket öyle bir saldırı altındaki üç beş belediyenin pazarlığını yapacak durumumuz yok” dedi ve Cumhur İttifakını kurduk. Yerli ve milli olanla parti farkı gözetmeksizin bir arada olacağız dedi, tüm ülkücü kardeşlerimize talimat verdi AK Partiyle birlik olacağız, şer ittifakına karşı dimdik duracağız dedi ve bugün Allaha hamdolsun hepimiz bir çatı altında toplanmış bulunuyoruz. Biz de bu beraberlik oldukça Türkiye’yi yıkamayacaklar. Dünyanın 5’ten büyük olduğunu herkese göstereceğiz. Aksi bir şey olursa o geceden itibaren yürüyüşlere başlarlar, seçim istiyoruz derler. Ülkedeki güveni ve istikrarı bozarlar. Ülkemizde geçirmiş olduğumuz 5 yıllık belediye başkanlık süreçlerinin ilk 2 yılı yapılanma ile sonraki 3 yılı ise dolu dolu hizmet yaparak geçti. Ana grup yollarına sıcak asfaltlar yapıldı, mahallelerimiz parke taşları ile döşendi. Bu ve bunun gibi sayısız hizmet gerçekleştirildi. Önümüzdeki 5 yıllık süre içerisinde de eksik kalan işlerimiz tamamlanacak bunların yanında da yine sayısız projeler hayata geçirilecektir. AK Parti’nin kadroları inançlı, namuslu ve çalışkan kadrolardır” diye konuştu

 

“TANZİM İLE FAHİŞ FİYATLARA MEYDAN OKUNUYOR”

Son zamanlarda artan sebze ve meyve fiyatlarına alternatif olarak vatandaşların daha uygun fiyatlara alışveriş yapabilmesi adına geliştirilen tanzim satış noktaları hakkında değerlendirmede bulunan Milletvekili Celalettin Güvenç, “Tanzim satış noktalarını bu ülkenin kanını emmek isteyen isteyenlere karşı bir meydan okuma olarak yaptık. Kimse bizi eski dönemdeki kuyruklarla karıştırmasın. Tayyip Erdoğan, halkına güvenerek tanzim ile, esnaftan ya da üreticiden aldıklarını fahiş fiyata satanlara meydan okudu. Çok şükür ki bunu da başardık. Ankara ve İstanbul gibi Büyükşehirlerde tanzim ile fahiş fiyat satıcılarını deşifre ettik. Gerek görülen her yerde bunlar yapılmaya devam edilecek. Allah’a şükür ki Türkiye’de hükümet var, belediyeler var. Bu millet sahipsiz değildir” ifadelerini kullandı.

“31 MART TARİHİNDE KAHRAMANMARAŞ ALTIN ÇAĞINI YAKALAYACAK”

Yapmış olduğu ziyaretlerde karşılaştığı yoğun ilgiden oldukça memnun kaldığını söyleyen Güvenç, “Bizlerin düşmana ve namerde muhtaç olmamak için bu birliği ve beraberliği devam ettirmemiz gerekiyor. Cumhurbaşkanımız önderliğindeki bu birlik ve beraberlik, çoluk çocuğu bu topraklarda doğmuş biri olarak, içinizden çıkmış biri olarak, cebinde başka ülkenin pasaportu olmayan biri olarak bana umut ve gurur veriyor. Bu birlik ve beraberliğe yıllardır hasret kalmıştık. Hemşerilerimizin bizlere yoğun bir ilgi ve alakası var. Yerli ve milli hareketin yanında bizim insanımız sağduyu sahibidir, mazlumdur. Halkımız için verdiğimiz emeklerin karşılığını çok güzel bir ilgi ve alaka ile alıyoruz. İnanıyorum ki 31 Mart tarihinde Kahramanmaraş altın çağını yakalayacağı bir tarihe imza atacak. Bunu halkımızın yüzünde ve gözünde görüyorum bundan da mutluluk duyuyorum” dedi.

“BİZİM GÜCÜMÜZ MİLLET, MİLLETİN GÜCÜ DE AK PARTİ’DİR”

Sözlerine, “AK Parti bu ülkenin değerlerine sahiptir” diyerek devam eden Milletvekili Celalettin Güvenç, “AK Parti’nin AK kadroları milletin bu güvenine layık olacak. Yeni dönemde gerek Dulkadiroğlu gerek Onikişubat gerekse tüm ilçelerimiz çok daha iyi günler görecek. AK Parti dönemlerinde Kahramanmaraş çok hizmet aldı. Sağlık sektöründe, ulaşımda, eğitimde yaptığımız hizmetler göz önünde. Yeni dönemde de bu kapsamda eksik kalan hizmetleri ibadet aşkı ile çalışarak tamamlayacağız. Allah bizi bu milletin güvenine layık eylesin, yanlış yaptırmasın, istikametimizi bozmasın. AK Parti bu ülkenin değerlerine sahiptir. Bu ülkenin halkının inançlarına sahiptir. AK Parti halkın kendisidir. Hepimiz bu inançla ve kararlılıkla seçime kadar aynı tempoda çalışacağız. Dokunmadığımız hatırını sormadığımız vatandaşımız, hemşerimiz kalmayacak. Çünkü bizim gücümüz millet, milletin gücü de AK Parti’dir. Bu dayanışma karşılıklı bir dayanışmadır. Allah bu birliğimizi bozmasın” şeklinde konuştu.

(HABER:TUĞÇE KAYAR-EMRE AKKIŞ)

Editör: Mahmut Beyaz