Kahramanmaraş’ta özellikle spor camiasının yakından tanıdığı ve ‘Amigo Dursun’ olarak bilinen Dursun Özçelik, Yörükselim Mahallesi muhtar adayı olduğunu açıkladı. Tribünlerde sevgi, saygı ve kardeşlik düsturuyla uzun yıllarda amigoluk yapan ve Kahramanmaraş’ın takımlarına verdiği destekle gönüllerde taht kuran Dursun Özçelik, başta başkanlığını yaptığı Kahramanmaraş Büyükşehir Spor Taraftarları Derneği’nin yanı sıra birçok STK’da da aktif bir şekilde görev alıyordu. Özçelik, bu kez ise spordaki yarıştan muhtarlık yarışına girdi. Yörükselim Mahallesi’ne muhtar adayı olduğunu düzenlediği basın toplantısıyla açıklayan Özçelik, birlik ve beraberlik mesajları vererek, mahalle halkından destek istedi.

“ARKADAŞLARIMIZ BENİ TAVSİYE ETTİLER”

Sporla iç içe olduğunu ve daha öncesinde de mahallenin sorunlarıyla ilgilendiğini blirten Özçelik, “Sosyal anlamda sporla çok ilgileniyoruz. Sporla iç içe olduğumuzdan dolayı arkadaşlarımız daha önce ısrarla mahallemizin sorunlarının bir türlü çözülemediğini belirtiyorlardı. Aynı mahallede olduğumuz için dost ve çevre arkadaşların ısrarıyla aktif bir şekilde zaten sorunların çözümüyle ilgileniyorduk. Bir de sivil toplum örgütlerinde aktif olduğum için beni özellikle arkadaşlar tavsiye ettiler, muhtar olarak mahallemizin sorunlarını daha iyi çözebileceğimi ifade ettiler. Birlik beraberlik içerisinde mahalledeki arkadaşlarla bu işe gönül verdik bu yola çıktık” dedi.

“MAHALLEMİZİN SORUNLARINI BİLİYORUM, HEPSİNİ ÇÖZECEĞİZ”

Mahallenin sorunlarını bildiğini ve bu sorunların çözümü için görev aldığı takdirde her türlü çalışmayı yapacağını anlatan Özçelik, “Şimdi örneğin bizim ekmek satış noktalarımız yok park alanları yok, çocukların spor yapacakları alan yok, kaldırımlarımızda sorun var, devlet hastanesinin çevresinde park sorunlarımız var, dolmuş güzergâhımızın her gelişinde orada tıkanıklık yaşadığını biliyoruz. İnşallah bunları belediyeden çözeceğimize inanıyorum. Çünkü gidip hizmet istersek almak ve onlarında yapmak zorunda olduğunu biliyoruz. Önce biz istemesini bileceğiz bu hususta da Onikişubat Belediyesi olsa Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi de olsa sosyal anlamda devamlı sivil toplum örgütlerinin de içinde olduğumuz, Allah'a şükür bir sıkıntımız olmadığı, bütün siyasi partilerle de aynı şekilde yakınız. Hangi belediye başkanı gelirse biz hepsiyle aynı mesafede olarak görev ve sorumluluklarımıza göre hareket edeceğiz. Biz görevi halk için istiyoruz, onun için şahsımıza istenilen bir şey yok” ifadelerini kullandı.

“KESİNLİKLE İNSANLARA EŞİT DAVRANACAĞIZ”

Seçildiği takdirde bütün vatandaşlara eşit mesafede yaklaşacağını dile getiren Dursun Özçelik, “Eğer seçilirsem mahallemize hizmet vermek için elimden gelenin fazlasını yapacağım. Biz kesinlikle insanlara eşit davranacağız, yardımlar hususundaki olaylara çok dikkat edeceğiz. Maddi durumu olan insanlar yardım aldıklarını tespit edersek onları engelleyip ihtiyacı olanlara vereceğiz. Basınla da iç içeyiz. Basındaki arkadaşlarımızın da desteğinin olacağını biliyorum. Bir kaç tane arkadaş özellikle tavsiye etti. Sen bu yolda git biz senin yanındayız, sen doğru olduktan sonra biz senin yanında olacağız dediler” şeklinde konuştu.

(Haber: Abdullah Hançer-Mehmet Can Tekdöş)

Editör: Mahmut Beyaz