Marfi Otomotiv, son dönemde özellikle de 1.6 dizel otomatik motor seçeneği ile satış grafiklerini üst sıralara taşıyan Jeep markası ile yine harika performansı sayesinde koca bir nesli kendisine aşık eden Alfa Romeo markasını Kahramanmaraş halkına sunuyor. Fiat çatısı altına girdikten sonra, model yelpazesini tamamen yenileyen Amerika’nın efsanevi lüks arazi aracı üreticisi Jeep, yeni modelleriyle satış rekoru kırmaya hazırlanıyor. Son yıllarda yüksek oluşları ve güvenli hissettirmesi nedeniyle SUV araçlara olan ilgi artarken, JEEP’te bu değişimi göz önüne alarak ürün yelpazesini genişletti. 9 ileri otomatik şanzımanları, geniş motor yelpazeleri, akıllı yol tutuş sistemleri, gelişmiş off road arazi kabiliyetleri ile JEEP modelleri, artık Marfi Otomotiv güvencesiyle Kahramanmaraş halkıyla buluşuyor.

ALFA ROMEO’DA ARTIK KAHRAMANMARAŞLI!

Jeep’in yanı sıra, kurulduğu 1910 yılından bu yana, hem motor sporlarının efsanesi, hem de İtalyan işçiliği ve tasarımının sembolü haline gelen Alfa Romeo ise benzersiz temel çizgileri, kusursuz dizaynı, tasarım yaklaşımı ile Marfi Otomotiv bünyesinde müşterilerini bekliyor. Alfa Romeo mühendisleri tarafından geliştirilen Tork Vektörleme sistemli üstün yol tutuşlu Alfa Romeo’lar, yine en fazla tercih edilen kombinasyon olan 1.6 dizel otomatik ve benzinli motor seçenekleriyle Kahramanmaraşlılar buluşacak.

KENT EKONOMİSİNE BÜYÜK KATKI”

Kentte otomotiv sektöründeki faaliyetleriyle yüzlerce insana istihdam sağlayan Fiat Marfi Otomotiv Jeep ve Alfa Romeo Satış Müdürü Mehmet Yörür, kentin ekonomisine önemli bir katkı sağlayacaklarını söyledi. 2018 yılının Premium markaları olan Jeep ve Alfa Romeo markalarının satış ve satış sonrası servis hizmetlerini bünyelerine dahil ettiklerini belirten Yörür, “Yaklaşık 10 yıldır Kahramanmaraş’ta Fiat Markası olarak hizmet veren Marfi Otomotiv, 2018 yılında Premium markalar olan Jeep ve Alfa Romeo markalarını satış ve satış sonrası servis hizmetlerini bünyesine dahil ederek marka gamını genişletmiştir. 1941’den bu yana Jeep markası, dünyanın dört bir yanında en çok tercih edilen SUV olma özelliğini taşıdığı gibi, segmentinde de kendi adını vermesinden anlaşılacağı üzere SUV segmentinde önemli bir yere sahiptir. Hem zor arazi koşullarında, hem şehir içi kullanımda hem de sunduğu üstün konfor ve sürüş deneyimleriyle farklı versiyonlarıyla Jeep ve Alfa Romeo markası artık şehrimizde. Marfi Otomotiv, bünyesi altında müşterilerini bekliyor. Buradan herkesi test sürüşüne ve farklı bir deneyime sahip olmaları için showromlarımıza davet ediyorum” şeklinde konuştu.

YARISI ŞİMDİ YARISI SENEYE”

Alfa Romeo’nun Giulietta modelinde yarısı şimdi yarısı seneye kredi kampanyasının olduğunu dile getiren Yörür, “Giulietta kredi kampanyası, 2017 MY Giulietta modelimizde Yarısı Şimdi, Yarısı Seneye, 74.200 TL x 2, %1,28 faiz oranlı kredi kampanyası geçerli olacak ve bu kampanya pazarlama söylemi olarak kullanılacaktır. 74.200 TL x 2 kredi seçeneği 136.000 TL’lik GIULIETTA 1.6 JTD 120hp SUPER DİZEL TCT versiyonumuz için oluşturulmuştur. 2018 MY araçlarımız için de Yarısı Şimdi, Yarısı Seneye kredi kampanyası geçerli olacaktır” dedi.

JEEP’İN EFSANE MODELİ RENEGADE İÇİN DE KAMPANYA VAR!

Fiat Chrysler Automobile (FCA) markalarından Amerikan efsanesi Jeep’in Renegade modeli için de kampanyalarının olduğunu dile getiren Yörür, “2017 MY Renegade modelimizde Blackline Paketi müşterilerimize bedelsiz olarak sunulacaktır ile 40.000 TL, 20 ay, %1,29 faiz oranlı kredi kampanyası ile birlikte kullanılabilecektir. 2017 MY Blackline Paketi olmayan araçlarımızda ise Yarısı Şimdi, Yarısı Seneye, 75.600 TL x 2, %1,28 faiz oranlı kredi kampanyası geçerli olacak ve bu kampanya pazarlama söylemi olarak kullanılacaktır. 75.600 TL x 2 kredi seçeneği 138.500 TL’lik Renegade 1.6 120hp DDCT Longitude Premium Dizel (Otomatik) versiyonumuz için oluşturulmuştur” ifadelerini kullandı.

(Haber: Ahmet Güneçıkan)

Editör: Mahmut Beyaz