TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç, 31 Mart’ta gerçekleştirilen Mahalli İdareler Seçimi’nde Çağlayancerit Belediye Başkanı seçilen Hanifi Sarıaltun’a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç, 31 Mart’ta gerçekleştirilen Mahalli İdareler Seçimi’ne Cumhur İttifakı Çağlayancerit Belediye Başkan Adayı olarak giren ve seçimin sonucunda da oyların büyük çoğunluğunu alarak göreve seçilen Hanifi Sarıaltun’u makamında ziyaret etti. Hanifi Sarıaltun’a hem hayırlı olsun dileklerini ileten hem de başarılar dileyen Güvenç, Cumhur İttifakı’nın önemini anlattı.

“ÇAĞLAYANCERİT HALKI ÇABALARINIZI BİLİYOR, TAKDİR EDİYOR”

Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Çağlayancerit Belediye Başkanı Hanifi Sarıaltun, ziyaretlerinden dolayı Celalettin Güvenç’e teşekkür ederek, “Sayın Başkanım değerli heyetinizle birlikte Çağlayancerit’imize hoş geldiniz, gerçekten Çağlayancerit’in yerli bir büyüğüsünüz. Bizim her türlü işlerimizi takipte gerçekten çok ciddi çaba sarf ediyorsunuz. Çağlayancerit halkımız sizin verdiğiniz çabaları biliyor ve takdirle karşılıyor. Yeni göreve başlayan bir Belediye Başkanı olarak gerçekten sizin talimatlandırdığınız projeleri takibimize alıp en kısa zamanda halkımızın hizmetine sunacağız İnşallah. Çağlayancerit’in yerli bir büyüğüsünüz. Sizleri burada görmekten mutlu oluyoruz, İnşallah her projemizin açılışında ya da diğer çalışmalarımızda sizleri yanımızda görmek istiyoruz. Ziyaretiniz için teşekkür ediyorum, halkım adına hoş geldiniz diyorum” dedi.

MHP Çağlayancerit İlçe Başkanı Ahmet Kurt da yaptığı açıklamada, “Belediye Başkanımız Hanifi Sarıaltun’a yeni görevinde başarılar diliyorum, Allah utandırmasın İnşallah. Vatanımıza, milletimize, memleketimize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

AK Parti Çağlayancerit İlçe Başkanı Mehmet Berk ise, “Belediye Başkanımızın da söylediği gibi TMBB İçişleri Komisyonu Başkanımız Çağlayancerit’imiz için bütün projeleri takip etmekte, kendisine Çağlayancerit adına teşekkür ediyoruz” dedi.

“ÇAĞLAYANCERİT’İN HAK ETTİĞİ HİZMETLERİ YAPACAKTIR”

Ziyarette son olarak TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç bir konuşma yaptı. Hanifi Sarıaltun’un Çağlayancerit’e hak ettiği hizmetleri kazandıracağına inandığını dile getiren Güvenç, “Çağlayancerit’imizin yeni Belediye Başkanı Hanifi Sarıaltun’un ziyaret ettik. Kendisine hayırlı olsun diyorum, tebriklerimi iletiyorum. İnanıyorum ki Allah’ın izniyle önümüzdeki beş yılda büyük bir gayretle, aşkla, şevkle Çağlayancerit’in hak ettiği hizmetleri yapacaktır. Çağlayancerit’in yetiştirdiği güzel insanlardan birisidir Hanifi Sarıaltun. Bizim de yol arkadaşımızdır, dava arkadaşımızdır, bir Çağlayancerit sevdalısıdır ve güzel hizmetler yapacaktır. Bu vesileyle seçimde çok büyük çaba gösteren, emek veren Milliyetçi Hareket Partisi’nin değerli ilçe başkanına, AK Partimizin değerli ilçe başkanına, her iki partimizin değerli teşkilatlarına ve meclis üyesi arkadaşlarımıza teşekkürlerimi ve tebriklerimi iletiyorum. Çağlayancerit’te de örnek bir seçim kampanyasını hep beraber yürüttük Çağlayancerit’in cefakar, vefalı, benim çok sevdiğim saydığım, hürmet ettiğim hep helal ekmek peşinde koşan insanları büyük emek verdiler” şeklinde konuştu.

“EKİP RUHUYLA, AŞKLA, ŞEVKLE HİZMET EDECEĞİZ”

Çağlayancerit’de güzel bir seçim kampanyası yürüttüklerini anlatan Güvenç, sözlerine şu şekilde devam etti, “Güzel bir kampanya yürüttük ve bugünleri gördük. Bu şehrin güzel çocuklarından birisini belediye başkanı seçtik. Bu vesileyle Çağlayancerit’in bütün insanlarını sevgi ve hürmetle selamlıyorum. Bilsinler ki ibadet aşkıyla çalışmaya devam edeceğiz, bilsinler ki bu sene doğalgazı İnşallah Çağlayancerit’e getireceğiz. Bilsinler ki Dulkadiroğlu-Çağlayancerit Yolu’nun takipçisiyiz. Bilsinler ki Bozlar-Gölbaşı yolunun tamamlanması için elimizden gelen çabayı göstereceğiz. Bizim için en büyük zevk ve mutluluk insanlarımızın hizmetine koşmaktır, onların duasını alacak işleri yapmaktır. Hanifi başkanla beraber önümüzdeki dönemde Çağlayancerit hak ettiği hizmetlere kavuşacaktır. Biz de bu şehrin bir evladı olarak, Çağlayancerit’in gönüllüsü ve sevdalısı olarak elimizden geldiği kadar kardeşlerimizin yanında olacağız, emrinde olacağız, ekip ruhuyla, aşkla, şevkle hizmet edeceğiz. Allah yar ve yardımcımız olsun.”

(Haber: Ahmet Güneçıkan-Tuğçe Kayar)

Editör: Mahmut Beyaz