Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürü Cengiz Berberoğlu, gazetemize ziyarette bulundu.

Göreve geldiği günden itibaren basın mensupları ile Büyükşehir Belediyesi arasında adeta köprü kuran Berberoğlu, basın ziyaretlerine devam ediyor. Bu kapsamında Berberoğlu, DEKA Medya Grup bünyesinde faaliyet gösteren Manşet Gazetesi, Radyo Fresh ve Türkoğlu Haber Gazetesi’ni ziyaret etti. Berberoğlu ziyarette DEKA Medya Grup Başkanı Abdullah Deveboynu tarafından karşılanırken Radyo Fresh, Manşet Gazetesi ve Türkoğlu Haber Gazetesi çalışanları ile de bir araya geldi.

‘DEKA MEDYA GRUP AİLESİNİ KUTLUYORUM’

Berberoğlu Deveboynu’na 15 Temmuz darbe gecesinde korkusuzca yayın yapıp, şehrin siyasileri, kanaat önderlerini ve STK Temsilcilerini canlı yayına konuk etmesinden ötürü kutlayıp, takdir etti. O gece Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’un İstanbul’da olduğunu kaydeden Berberoğlu, “ Radyo Fresh, Başkanımıza telefonla bağlanıp canlı yayına aldı. Başkanımız o saatlerde yaya olarak İstanbul Atatürk Havalimanı’na gitmekteydi. Başkanımızın çağrısıyla da halkımız sokaklara döküldü. Radyo Fresh’de bu dakikaları sıcağı sıcağa halka aktardı ve vatandaşı meydanlara dökmek için büyük bir çaba sarf etti. Bundan ötürü DEKA Medya Grup ailesini mili iradenin ve demokrasinin yanında yer aldığı için Belediye Başkanımız Fatih Mehmet Erkoç ve kendi şahsım adına kutluyor ve teşekkür ediyorum” dedi.

DEKA Medya Grup Başkanı Abdullah Deveboynu’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Berberoğlu’na bu nazik ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

Haber: Emre Akkış

 

Editör: Mahmut Beyaz