Show TV’de öğlen saatlerinde yayımlanan ve çözülmeyen konuları ele alan programa iki gündür Kahramanmaraşlı bir galerici ile hamile bıraktığı öne sürülen bir bayan katılıyor. Bayan Hüsnegül Ünlü programın konuğu olurken galerici Murat Taşatamaz ise telefon ile kendini savunuyor. Programın 35’inci bölümünde ise iddialar birbirini kovaladı.

Manşet Gazetesi haber ekibinin mikrofon uzattığı galerici Murat Taşatmaz ise kendisini savunmak için kanala bağlandığını şu anda bu konudan dolayı boşanma aşamasına geldiğini söyledi.

REYTİNG YAPACAKLAR DİYE AİLEM DAĞILACAK

Taşatmaz şöyle konuştu: “Seda Sayan ve Avukat Olgun bey tarafından. Hüsnegül Ünlü’yü savunmak amaçlı, reyting yapıyor diye benim ailevi sorunlarımı arttırdılar. Şu an ailemle dağılma vaziyetine geldim. Sırf kendileri reyting yapacak diye benim yuvam dağılacak. İki evlenmişim, üç evlenmişim, çocuğum varmış? Öbür hanımım neden karışmıyormuş? Öbür hanımım hanımefendiliğinden ödün vermiyor. Kendilerine mi? Düşmüş. Seda Sayan hanıma özürdileyerek soruyorum: ‘Kendisi 7-8 defa evlilik yapmış’ internete yazıldığı zaman, herkes görür bunu. İki tane imam nikahı yapmış. Kendisi benim aileme orada bir takım laflar ediyor. Ben bu tür şeylere karşıyım. Ben aileme veya kimseye bir terbiyesizlik yapmadım. 2-3 gündür işime gücüme bakamaz oldum. Ben bir esnaf olarak bu tür şeylerin önüne geçilmesini istiyorum. Ama Seda Sayan Hanım orada reyting yapmak için benim ailemin huzurunu bozuyor. Hüsnegül Ünlü’nün benden öyle bir şikayetiniz varsa gidersiniz adliyeye şikayet edersiniz. Programda beni şikayet ettiğinizi söylemişiniz. Devleti var, kanunu var, beni hakimi savcısı çağırır, neyse benim cezam devletim ne derse ben onu yapmak ile sorumluyumdur. Ama devletim derse. Seda Sayan hanımın programına çıkmış, oraya, buraya çıkmış ve şov yapan bir bayan için ben herhangi bir yere gidip ne DNA yaptırırım, ne de başka bişey yaptırırım. Orada Olgun diye bir avukat var. Ondan da özürdiliyorum, bana bir takım kalp kırıcı şeyler konuştu. Yine de ben kendi adıma özürdiliyorum. O önce gitsin Ayhan Aşan bey var sanatçı onlar ile uğraşsınlar. Benim gibi işinde gücünde bir adam ile uğraşmasınlar. Benim ne reytingle ne şovla ne de başka bişeyle işim olmaz”

Haber: Mustafa Kılınç

Editör: Mahmut Beyaz