Esra Erol’un sunumuyla Hafta içi her gün ATV ekranında yayınlanan “Esra Erol’da” programında birbirinden ilginç hayat hikayeleri gündeme gelmeye devam ediyor. Kahramanmaraş’ta yaşayan 26 yaşında ki Deniz Yarım erkek evlat doğuramadığı gerekçesi ile 12 yıllık kocası Ramazan Yarım tarafından sokağa atıldığını iddia etmişti. Milyonların tepkisini üzerine toplayan iddialara yanıt veren Ramazan Yarım eşini sevdiğini ve çocukları ile kendisini sokağa atmadığını söyledi.

 ‘ERKEK ÇOCUK VEREMEDİĞİM İÇİN BENİ TERK ETTİ’

Evlilikleri boyunca 5 kız çocuk dünyaya getiren Deniz Yarım, 6 ay önce dünyaya gelen 5’nci kızının doğumuyla eşinin kendini terk ettiğini söyledi. Yarım: “5 tane hiç bulunmayacak bir hazinesi var ama bunu göremiyor.  Ben gurur duyuyorum kızlarımla, sonuna kadar arkasındayım. İyi ki de 5 kız annesi olmuşum. Benim babam 8 kız babası ben de 5 kız annesiyim ama eşim erkek çocuk veremediğim için beni terk etti. Erkek çocuğun olmaması benimle alakalı bir şey değil kendiyle alakalı. Bunu doktorumuzda söyledi ben ne araştırmalar yaptım sırf bir oğlan olsun diye, olmayınca da olmuyor.

‘ÇOCUKLARIMLA HİÇBİR ZAMAN İLGİLENMEDİ’

Herkes babasıyla gezmeye gider biz kaynanamla gideriz benim eşim hiçbir zaman çocuklarımı eşimi alayımda gezmeye gidelim demez. Gitsek bile elindeki telefonla uğraşır bizimle ilgilenmez.

‘OĞLUMUZ OLSAYDI BELKİ FARKLI HAYATIMIZ OLURDU’

Kendime hep şunu dedim bir oğlu olsaydı biz hem böylemi olurduk. Bir oğlu olsaydı hem bana değer verirdi hem kızlarımı severdi, daha farklı bir hayatımız olurdu.

‘FASULYE EKERSEN NOHUT BİÇEMEZSİN’

Doktorumdan oğlan çocuğu olmamasının benimle alakasının olmadığını öğrendikten sonra eşimin karşısına geçtim bu seninle alakalı dedim. Dön bir kendine deki bu benden kaynaklı değil ama adam kabullenmiyor. Bir tarlaya fasulye ekersen nohut biçemezsin 5 tane çocuk doğurdun ama bana bir tane oğlan çocuğu veremedin evlenirim dedi. Sen evlenirsen ben çocuklarımı alırım çeker giderim dedim. Temmuz ayında boşanma davası açtım şu anda uzaklaştırma kararı da var.

‘EVLENMİŞ DEDİLER’

Bu sorunlar 5. kızımı doğurduktan sonra başladı. Kızımı 6 ay önce doğurdum Ramazan evlenmiş dediler. Ben bunu birkaç kişiden duydum sonra bunun aslı astarını araştırayım dedim. Kaynanam Dedi ki Deniz çok karıştırıyorsun, çok karıştırma karıştırırsan yuvandan olacaksın dedi. Ne yaparsa yapsın sana geri dönecektir dedi.

‘ÇOK SEVDİM… O BENİ KÜÇÜK GÖRDÜ’

Ama her zaman eşimi savundum benim kocam ilk göz ağırımdı çok sevdim eşimi. Benim tanıştığım ilk, aşık olduğum kişi. İlk evlendiğimiz zamanlarda çok zengin değildik paramız yoktu, biz evlendiğimizde hiçbir şeyimiz yoktu. Sadece sepetli kötü bir motorumuz vardı ama mutluyduk. O zaman bana değer veriyordu, benim eşi olduğumu hissettiriyordu, kimseyi laf söyletmiyordu. Bana o kadar sahipti ki para insanı değiştirirmiş. Ramazan’ın eline para geçince o eski ramazan gitti bambaşka, Deniz’i beğenmeyen, Deniz’i küçük gören, aşağılayan bir Ramazan geldi.   Allah kimseyi sonradan görme etmesin, benim eşim biraz sonradan gördü.

‘EŞİM BANA İFTİRA ATIYOR’

İddialara yönelik eşinin kendisine iftira attığını ifade eden Ramazan Yarım, “Eşim bana iftira atıyor. Ben kendisini sokağa atmadım. Kendisini ve kızlarımı çok seviyorum. Benim yuvamı kayınpederim dağıttı. Eşim her zaman babasının sözünü dinler ve onun sözünden dışarı çıkmaz. Hatta kayınbabam bizim tekrar aramızı yapmak için 400 bin para istedi. Eşimde kendisine televizyona çıkmaması gerektiğini söylediğim zaman kendisi bana; “1 milyon para verirsen televizyona çıkmam” dedi.

‘HİÇBİR ZAMAN ALDATMADIM’

Eşimi hiçbir zaman aldatmadım. Ailesi ile birlikte bana iftira atıyor. Benim hayatımda kendisinden başka kimse yok” ifadelerini kullandı.

KÜBRA ŞİMŞİR

Editör: Mahmut Beyaz