Dünyanın en yeni moda trendlerini özgün tasarımlarıyla birleştirerek cesur, özgür ve stil sahibi kadınların beğenisine sunan Batik’in Kahramanmaraş Piazza AVM’deki mağazası yenilendi.

Kurumsal kimliğini ve marka algısını yenileyerek; modern ve dinamik şehirli kadının ihtiyaçlarına göre tüm kreasyonlarını tekrar şekillendiren Batik, Kahramanmaraş’ta moda, stil, lezzet ve eğlencenin tek adresi olan Piazza AVM’deki mağazasını yeniledi. Özgün tasarımları, kaliteli ürün ve hizmet anlayışıyla moda sektörüne yön veren markalar arasında yer alan Batik, tarzına önem veren Kahramanmaraşlı kadınlara yeni yüzüyle hizmet vermeye devam edecek.

 AÇILIŞA ÖZEL KAMPANYA

Düzenlenen kokteyl ile kapılarını yeniden açan Batik, yenilenen konsepti ve zengin sonbahar-kış koleksiyonu ile moda tutkunu kadınların yine ilk tercihlerinden biri olacak. Batik, ziyaretçilerini, 100 TL ve üzeri alışverişlerde 25 TL hediye çeki kazanma fırsatı sunan kampanya ile karşılayacak. Açılışa özel kampanya, 1-7 Ekim tarihleri arasında Kahramanmaraş Piazza AVM mağazasında geçerli olacak. 

Haber Merkezi

Editör: Mahmut Beyaz