Kahramanmaraş Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (KMESOB) Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen kongrede Divan Başkanlığını Sandalyeciler Odası Başkanı Mehmet Geçgil, Divan Başkan Yardımcılığını Bakklallar Odası Başkanı Şeref Özsoy, Katip üyelikleri ise Ökkeş Özşahan, Mehti Köklü ve Necati Akça yürüttü.

Kongrede bir konuşma yapan ve 3 dönemdir oda başkanlığını yürütmekte olan Başkan Mehmet Hocaoğlu şunları kaydetti: “Siz değerli genel kurula saygılar sunar; kongremizin esnafımıza, odamıza ve milletimize hayırlı uğurlu olmasını dilerim. Değerli genel kurul; 2014 yılında bizlere verdiğiniz bu görev süresi içinde sizlere hizmet vermeye çalıştık. Değerli meslektaşlarımız; siz esnafımızın ilgili sorunlarını ilgili daire müdürlüklerine bildirerek ve yakın temas kurarak ve toplantılar düzenleyerek sorunların üstesinden gelmeye çalıştık.”

Gündem maddelerinin görüşülerek karara bağlanmasının ardından tek adaylı olarak seçimlere geçildi. 443 üyeli odanın seçimlerinde şu sonuçlar alındı:

YÖNETİM KURULU ASİL ÜYELERİ: Mehmet Hocaoğlu (Başkan), Ali Kuloğlu, Şahin İbili, Mustafa Sofuoğlu, M. Ali Gençoğlan, Şaban Altunsaçlı, Mehmet Yeniçoban.

YÖNETİM KURULU YEDEK ÜYELERİ: Duran Akca, Ramazan Tutuş, Alaeddin Karataş, Şahin Doğrugörür, Yakup Şafak, Adem Temircik, Dede Şeker.

DENETİM KURULU ASİL ÜYELERİ: Hacı Ahmet Vasi, Yusuf Şavkılı, Ömer Uzunlar.

DENETİM KURULU YEDEK ÜYELERİ: Ali Yorulmaz, Özkan Akkaya, Oğuzhan Karagedik.

Yeniden güven tazeleyerek 3. Dönem için Başkan seçilen Mehmet Hocaoğlu ve yeni yönetimini tebrik eder; görevlerinde başarılar dileriz.

(LÜTFİ YIKAN)

Editör: Mahmut Beyaz