Tek liste ile gidilen Kahramanmaraş Tenekeciler Odası’nın Olağan Genel Kurulu sonrasında mevcut Başkan Hüseyin Börekçi, güven tazeleyerek 8. Dönem başkanlığa ‘Merhaba’ dedi.

KMESOB Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen kongrede Divan Başkanlığını Cafer Tepe, Başkan Yardımcılığını Hâkim Börekci, katip üyelikleri ise Bilal Karadana, Yaşar Baktemur ve Ömer Yemşen yaptılar.

Başkan Hüseyin Börekçi kongrede yaptığı konuşmada şunları kaydetti: “2005 yılında bize görev verdiğiniz bu süre içinde büyük fedakârlıklarla sizlere hizmet etmeye çalıştık. Değerli meslektaşlarım; siz esnafımızın ilgili sorunlarını ilgili mercilerle yakın temas kurarak ve toplantılar düzenleyerek bu sorunların birçoğunu anlattık çareler aradık ve birçoğunun da üstesinden geldiğimiz kanısındayız. Kongremizin esnafımıza ve Kahramanmaraş halkına hayırlı uğurlu olmasını Cenab-ı Allah’tan diler, saygılarımı sunarım.

Gündem maddelerinin tek tek görüşülerek karara bağlanmasının ardından tek listeli olarak seçimlere geçildi. Tek liste olması nedeni ile katılımın düşük olduğu 105 üyeli kongrede 57 üyenin oyunu alan mevcut Başkan Hüseyin Börekçi güven tazeleyerek yeniden seçildi.

YÖNETİM KURULU ASİL ÜYELERİ: Hüseyin Börekçi (Başkan), Osman Evyapan, Kadir Gök, Ali Büyükkol, Yahya Genç, Harun Özdemir, Ferhat İnce.

YÖNETİM KURULU YEDEK ÜYELERİ: Ahmet Üzüm, Enver Erbilir, Metin gemci, Ziya Büyükçapar, Ali Kasımoğlu, H. İbrahim Buluntu, Mustafa Kesici.

DENETİM KURULU ASİL ÜYELERİ: Kurtuluş Dönük, Ökkeş Çokparlamış, Doğan Aytemiz.

DENETİM KURULU YEDEK ÜYELERİ: Durmuş Arguz, Fatih Taşlıalan, Yaşar Baktemur.

Yeniden Başkan seçilen Hüseyin Börekçi ve yeni yönetimini tebrik eder; görevlerinde başarılar dileriz.

Haber:(LÜTFİ YIKAN)

Editör: Mahmut Beyaz