Her fırsatta ilçe halkıyla bir araya gelerek onların sorunlarını dinleyen, dertlerine derman olan Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, Ramazan Ayı’nda da duyarlı bir şekilde ziyaretlerine devam ediyor. Ramazan ayı dolayısıyla her gün hem toplu hem de tek tek vatandaşların evlerine konuk olan Başkan Okumuş’a, eşi Funda Okumuş’da eşlik ediyor. Başkan Okumuş ve eşi Funda Okumuş, geçtiğimiz ise Türkoğlu’nda ikamet eden ve doğuştan engelli üç çocuğuna bıkmadan, usanmadan, fedakar bir şekilde bakan Asiye Köse ve ailesinin iftar sofrasına konuk oldu. Yatağa bağımlı üç çocuğuna, annelik duygusuyla gece gündüz bakan, giydiren, besleyen, cefakar ve fedakar Asiye anneyi evinde ziyaret eden Başkan Okumuş, ev halkı ile bir süre sohbet etti. Çocuklara çeşitli hediyeler de veren Başkan Okumuş, iftarı da Köse ailesi ile birlikte yaptı.

BAŞKANIMIZ BİZİ HİÇBİR ZAMAN UNUTMUYOR”

Ziyaretten duyduğu memnuniyet gözlerinden okunan Asiye Köse, “Bugün çok mutlu olduk. Belediye başkanımızı ağırlamak çok büyük bir onur, bizleri çok sevindirdiler, kendilerine teşekkür ediyoruz. Her zaman bizim yanımızdalar, bize destek oluyorlar. Ben engelli üç çocuğuma büyük bir dikkatle bakıyorum, onların hiçbir şeyini eksik etmemeye çalışıyorum. Başkanımız ve eşi de sağ olsunlar bizi hiçbir zaman unutmuyorlar” dedi.

RAMAZAN AYI MANEVİ DUYGULARIMIZI ARTIRIYOR”

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş ise, “Geçen yıl başlattığımız çat kapı iftar akşamları bizim için çok özel olmuştu. Farklı aileleri tanıma imkanı bulmuştuk, bu yılda fırsat buldukça bunu yapmaya çalışıyoruz. Bugün de Asiye annemizi ve ailesini ziyaret ettik, üç engelli çocuğu ile burada yaşıyor. Ramazan ayını çok şaşalı programlar yerine aile ortamlarında iftar yapmaktan çok mutlu oluyorum. Bugünde kendi ailemle birlikte Asiye annemize konuk olduk, onların sorunlarını ve sıkıntılarını dinledik. Yapılması gerekenler noktasında isteklerini not aldık, Ramazan ayı bu tür manevi duygularımızı daha da yoğun yaşamamıza vesile oluyor. Her zaman halkımızın yanında olmaya devam edeceğiz, Asiye annemiz çok vefakar ve cefakar bir şekilde bıkmadan, usanmadan üç engelli çocuğunu da bakıyor. Onun gücü bize de umut verdi. Türkoğlu Belediyesi olarak Asiye annemiz gibi bütün ailelerimizin yanındayız. Rabbim oruçlarımızı kabul etsin” şeklinde konuştu.

(Haber: Ahmet Güneçıkan)

Editör: Mahmut Beyaz