Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, emlak ve gayrimenkul alanında yayın yapan ulusal haber portallarının Genel Yayın Yönetmenlerini konuk ederek, 604 konutluk toplu konut projesini anlattı.
Onikişubat Belediyesi tarafından, dar gelirli vatandaşların konut edinebilmeleri için geçen yıl başlatılan toplu konut projesi hedeflenen sürede tamamlandı. Konutlar, Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak’ın teşrifleriyle 11 Eylül Pazar günü düzenlenecek törenle sahiplerine teslim edilecek.
Kurban Bayramı öncesinde konut sahiplerini yeni yuvalarına kavuşturarak, çifte bayram yaşatan Onikişubat Belediyesi’nin projesi, Türkiye’nin emlak ve gayrimenkul alanında yayın yapan ulusal haber portallarının da dikkatini çekti. Konunun uzmanı gazetecileri Kahramanmaraş’ta konuk eden Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, projenin detaylarını anlattı.
Vatandaşları TOKİ rakamlarının da altındaki meblağlarda ev sahibi yapıldığını dile getiren Başkan Mahçiçek, “Geçen yıl 12 Şubat’ta başladığımız toplu konut projemizi Kurban Bayramı öncesinde tamamlayarak, sahiplerine teslim edeceğiz. Bu ailelerimizin ne kadar mutlu olduğunu tahmin edebiliyoruz. Tabi ki bu bizler için de güzel bir duygu. Gerçekten Kahramanmaraş’ın en nezih alanlarında, çok güzel konutlar inşa ederek ve çok uygun fiyatlarla insanlarımızı ev sahibi yaptık. Başbakan Yardımcımız Veysi Kaynak’ın da katılımıyla düzenlenecek törenle bayram öncesinde anahtarları teslim edeceğiz. İnşallah bundan sonraki süreçte de benzer çalışmalarımız olacak. İmkânlarımız ölçüsünde vatandaşlarımızı konut sahibi yapmaya devam edeceğiz” diye konuştu.
Mahçiçek, daha sonra gazetecilerin toplu konut projelerine ve Onikişubat Belediyesi’nin yatırım ve hizmetlerine ilişkin yönelttiği soruları cevaplandırdı. Haber Merkezi



Editör: Mahmut Beyaz