Öğrencilere okuma alışkanlığını kazandırmak ve sevdirmek için hayata geçirdiği geleneksel hale gelen, Kahramanmaraş Bilgiyle Buluşuyor Okur Yazar Buluşması Programı kapsamında 2. Sınıf İki Küçük Bulutçuk kitabının yazarı olan Nehir Aydın Gökduman öğrencilerle bir araya geldi. Atatürk İlkokulu ve Ayşe Gümüşer İlkokulu’nda gerçekleşen programa öğrencilerle birlikte, okul müdürleri ve öğretmenler de katıldı.

Öğrencilerle soru cevap şeklinde sohbet eden yazar, samimi tavırlarıyla çocuklar tarafından yoğun ilgi gördü. Konuşmasında meslek hayatına nasıl başladığını ve okumanın önemini anlatan yazar Gökduman, kitap okumanın insanı her alanda geliştireceğini söyledi.

Onikişubat Belediyesini çalışmalarından dolayı tebrik eden yazar, Başkan Hanefi Mahçiçek’in eğitim alanında hayata geçirdiği projeleri çok beğendiğini ve Kahramanmaraşlı öğrencilerin çok şanslı olduğunu söyledi. Bu konuda da yerel yönetimler olarak bu kadar duyarlı ve hassas davrandıklarını için emeği geçenlere teşekkür etti.

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, yaptığı açıklamalarda gelecek nesillerin özellikle eğitim alanında standartlarını yükseltip, başarıya ulaşmaları için bir merdiven görevi göreceklerini ifade etti. Ve ‘’ Okuyan Bir Nesil İstiyoruz’’ ifadelerini kullandı.

Haber Merkezi

Editör: Mahmut Beyaz